• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Dziekuje dziewczyny :-)
Etna jesli to ty wyslalas mi zaproszenie na nk to przyjelam;-)
Wrzuce wszystkie fotki jakie mam na fotosik i sie pochwale :-) A w ogole to nie moge sie doczekac tych z pleneru...ale to ma potrwac nawet 2miesiace......
To ja to ja dzieki lece ogladac :))))

Martolinka witamy w domu hihihihi
spotkanko jak najbardziej, ale w przyszlym tygodniu bo cierpie na chroniczny brak chłopa i psujacy sie samochod

jeszcze raz dzieki :-)

no wiec bylam super zestresowana, ale jak juz zaczelam sie ubierac to mmi puscilo..... moj malzonek nie mogl znalesc obraczek, ktore byly w marynarce.....faceci! potem poszlo juz gladko, w kosciele z wrazenia ito nie pamietalam za bardzo i jak ale ksiadz super i mowil lub pokazywal :-) przysiega poszla gladko chociaz jak D zaczal mowic swoja czesc to malo sie nie pobeczalam ale dalam rade:-D wesele tez wspominam bardzo milo, nie bylo jakos super duzo osob bo 70 ale wszyscy sie bawili, nikt nie przedobrzyl z alkoholem:-D wytanczylam sie za wszystkie czasy, az nogi mnie super piekly i bable na palcach chociaz buty byly wygodne....impreza skonczyla sie kolo 5, nastepnego dnia popawiny i o 15 chrzest malej,taki szybciutki wszystko zajelo moze 15min :-) ksiadz nie z mojej parafi, ale byl fantastyczny z niczym nie robil nam problemow, no to z grubsza tyle, jak bede miala zdiecia od fotografa to sie pochwale :-)

ale mam dzis straszny dzien :( ... mały marudny jest okropnie... chyba te zęby ... no ale które ? :( mysle ze "4" bo pcha wsyztsko mocno eh ... Paweł padł po 16 ... i pospał godzine a teraz maz zabrał syna i pojechali na zakupy i do tesciowej na chwile wiec mam chwile...ale zamiast pakowania siedze tu yh...

Kartenki bombowe zdjęcia i Wy wszyscy, cala trojeczka :-)

ale mam dzis straszny dzien :( ... mały marudny jest okropnie... chyba te zęby ... no ale które ? :( mysle ze "4" bo pcha wsyztsko mocno eh ... Paweł padł po 16 ... i pospał godzine a teraz maz zabrał syna i pojechali na zakupy i do tesciowej na chwile wiec mam chwile...ale zamiast pakowania siedze tu yh...
u nas tez dzisiaj do bani to nie jesteas sama :crazy: maly przez caly dzien spal moze 30 min i od 12 oka nie zamknal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: drugi raz mi to zrobil, ostatnio wyszedl zab gorny a teraz chcialam mu ulzyc i dalam ibufenD a on mi go wyplul i zrobil brrrrr i cala bylam w tym klejacym swinstwie :-)

teraz zobaczyl basen z zimna woda (bo ok 14 sie kapal) i sie wyrywal, no to sciagnalam mu pampka i do wody. powoli zamaczal raczki nozki i odziwo sam sobie ugial nozki, usiadl zadowolony. Teraz go wysuszylam ubralam cieplutko, juz na noc i sie bawi zabawkami, dam mu tylko butle przed snem, na pewno padnie jak kawka po 19

No to mamy kolejna na ODWYKU hihihi
martolinka zapomniala zapłacić za neta i jej wylaczyli :laugh2::sorry::laugh2:
wsciekla jest troszeczke :tak::tak::tak:

może to jakieś fatum dnia bo u mnie Kuba dzisiaj był mega marudny i już nie miałam do niego siły , no i jak nigdy dostał kaszkę na noc jeszcze przed 19-tą bo nie szło z nim wytrzymać tak marudził no i uspałam go a on po pół godzinie mi się budzi jakby to już po drzemce było , no i dopiero skończyłam go usypiać , mam nadzieje że będzie już spał

katrenki super fotki , ciesze się że wam się wszystko udało , od razu mi się mój ślub przypomniał ;) ,hehe dawne czasy

reklama
Cisza cos.. eh ... a ja juz spakowana ;]tzn ciuchy aby zniesc do samochodu jutro co ciezsze a reszte sama z Pawłem zapakuje.... do pracy po meza i sruuuuuuuuuuuuuu kierunek Lidzbark Warminski !! :) oby pogoda dopisała !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry