• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
STO LAT DLA IGORKA !!!!

My narazie też nie zamierzamy wyjeżdzać. Z kasą raz lepiej raz gorzej mąż zapierdziela od rana do wieczora i w sezonie lato wiosna jest dobrze a zimą no cóż trzeba przez lato odłożyć. Ja narazie do pracy nie pójde, bo nie , z kim Jaśka zostawić, teściowa chora, przedszkole od 2,5 lat, żłobka brak, a opiekunka przejęłaby moją pensję.

cześć laski widzę że temat wyjazdowy... ech wcale się wam nie dziwię w Polsce nie ma perspektyw a te zarobki.... kupa śmiechu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do domków fińskich, kanadyjskich to powiem szczerze że gdyby mi nie zalezało na czasie to bym w życiu takiego domku nie postawiła bo:
1.) cena jest taka sama jak murowanego
2) na discovery był kiedyś program o domkach drewnianych i są takie gatunki grzyba które jeśli zaatakuje drewno to tylko podpalić...
3.) patrząc na anomalia pogodowe nie uważam domku drewnianego za bezpieczny

Aga co innego domek z deskek , tanim kosztem , a co innego dom z bali dobrze zaimpregonowanych. Nie tak łątwo go zdmuchnąc:) :tak: Mi sie takie domy podobaja , piekne okiennice , drewno w srodku :):tak:
Weszlam sobie na watek sierpniowek , tak z ciekawosci jak sie rozpakakowuja i szok:szok::szok: laska urodzil aprzez CC dziewczynke 61 CM I PONAD 5 KIlo:tak:

Aga co innego domek z deskek , tanim kosztem , a co innego dom z bali dobrze zaimpregonowanych. Nie tak łątwo go zdmuchnąc:) :tak: Mi sie takie domy podobaja , piekne okiennice , drewno w srodku :):tak:
Weszlam sobie na watek sierpniowek , tak z ciekawosci jak sie rozpakakowuja i szok:szok::szok: laska urodzil aprzez CC dziewczynke 61 CM I PONAD 5 KIlo:tak:

no oczywiście ale domek z bali to nie jest kanadyjczyk ani fiński

dobrze że przez CC bo jak by SN miała rodzić to...

kasiula ty wieczna imprezowiczko witamy!!!!

a mi tam w polsce dobrze :)))

AniaSim a moze jak maly zalapie jezyk w przedszkolu to ty sie od niego nauczysz
hehehe śmiałam się kiedyś do koleżanki że tak będzie ;) , póki co staram się słuchać kursu na mp3 jak Kuba śpi ale jakoś nie zawsze się przykładam

Sto Lat dla Igorka i innych solenizantów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry