• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
dziewczyny!

na zamknietym nowy watek - kwestionariusz
https://www.babyboom.pl/forum/listopadowe-mamy09-f363/

prosze o kopiowanie, pisanie i wklejanie, postowanie:) w miare oczywiscie posiadania czasu, opcjonalnie, bez przymusu, jednak co jakis czas zachece mailem na priv do wypelnienia:) czytajmy i sie poznajmy (bardziej), kto tam chce:D

zapraszam!
Kira - jeśli moge... to kwestionariusz jest git :) Czesto czytam forum i miło poznać szczegóły o was. Rzeczywiście, niektóre informacje dziewczyny zaskakują :))))

ja śpie ciągle przy otwartym oknie...ale dzis to trochę chłodno było i to bardzo :-/ i chrypie zdeka.
Igor ma łożeczko przy oknie i jednak wieje:-/
wczoraj mu nałożyłam pajacyk juz ale i tak cwaniak zasnał u mnie na łóżku i spał z mamusią do rana...ach to moja przylapcia mała :-)

Kiragold swietny pomysł :)

Mam wrazenie , ze lato sie juz skon czylo... wieje jakis zimny wiatr :) ludzi z Monciaka wywiało . Jak u Was z latem ?

U mnie tez sie skonczylo, wlasnie taki zimny wiatr wieje. Ale ogolnie jest slonce i cieplo. Wczoraj sie smialam ze juz jesien przyszla.
No ja slyszlam ze na jeczmien to obraczka pocierac, ale skoro nie dziala to nie wiem. Poszukaj w necie info ;-)

Za mna juz pracowity poranek. Pranie zrobione, wzielam sie ze malowanie kuchni. Sufit pomalowany, sciany zagruntowane, teraz czekam az wyschna i jazda z walkiem ;-) Oh nie ma to jak kobieta samowystarczalna ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry