A
aga4444
Gość
oj zgadzam się z tobą :-)ok nie ma problemuchoc i tak ksiazki nic nie zastapi
![]()
a jak byłam teraz na Incepcji to reklamowali 7 cz fajna będzie no ale wiadomo książka i tak lepsza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj zgadzam się z tobą :-)ok nie ma problemuchoc i tak ksiazki nic nie zastapi
![]()
a tak jest prawie zawsze ech...jak czytasz to wyobraznia pracuje , tworzysz własne wyobrazenie swiata przedstawionego. A w adaptacji masz "lopatologicznie wszystko wylozone" - zero wkladu wlasnego.a najgorzej jak film rozminie sie z Twoimi wyobrazeniami- pełen zawod
trzeba bylo meza wyslacetna jak mozesz tak mnie kompromitowacw kwadransie studenckim zawsze sie mieszcze
Siedze o suchym pysku bo nic sobie nie kupiłampada i nie chce mi sie isc
![]()
szkoda ale chociaz na koncowke sie zalapalam
no ale mój typ została 1 vice misstrzeba bylo meza wyslac))
ty o tej godzinie na bb????? cos rzadkiego
szkoda ale chociaz na koncowke sie zalapalam
a tak jest prawie zawsze ech...
Marta a czytałaś sagę zmierzch??
ty to masz meza tylko pozazdroscic, dobrze ze moj spino ale mój typ została 1 vice miss
ale te dziewczyny mają po 14-15-16 lat a wyglądają na 23-24-25 niektóre to powazniej
mój mąż stwierdził że nie było żadnej piękności
ja tez na koniec wlanczylam ... i fakt wygladaja jak "stare" baby !!!! a ta co wygrala wcale mi sie nei podoba ... i porównanie jej do .... to skończyło sie ochrzanem od meza zebym go nie obrażałano ale mój typ została 1 vice miss
ale te dziewczyny mają po 14-15-16 lat a wyglądają na 23-24-25 niektóre to powazniej
mój mąż stwierdził że nie było żadnej piękności