reklama

Listopad 2009

Ja też grałam na kurniku dużo czasmi w pracy ;/ w domku mam net bezprzewodowy i zacina mi się i zwykle brak mi czasu i przegrywam ;/
Moje dziecię wstało o 8 i już dwa razy próbowałam go położyć i nie chce spać, ale myślę ze ok 13 pojdzie spać bo nigdy takiej długiej przerwy nie miał, ze poszedł spać o 14 np ;/ Jak już uśnie idę spać razem z nim, nie ma bata.
Zamówiłam dziś w factory w ursusie kombinezon dla małego, taki sam jaki mieliśmy w ubiegłej zimie ale go nie założyliśmy bo kupiliśmy rozm. 68 i mały się w nim topił, parę razy go mieliśmy na sobie, o taki
COCCODRILLO CIEPŁY KOMBINEZON R. 80/86 GRATIS (1248398587) - Aukcje internetowe Allegro
teraz zamówiłam dwuczęściowy. Kurczę na allegro sprzedają je za 60 zł -80 zł prawie stan idealny gdyby był dwuczęściowy wzięłabym na 100% bo jest piękny - zdjęcie nie oddaje jego uroku ;D

reklama
Ja też grałam na kurniku dużo czasmi w pracy ;/ w domku mam net bezprzewodowy i zacina mi się i zwykle brak mi czasu i przegrywam ;/
ja też mam net bezprzewodowy Play czasami to w ogóle nie ma zasięgu
w tamtym związku jak siedziałam w domu to grałam całe noce na kurniku ale to była jedyna moja rozrywka
teraz to czasu mało a jak już Mikołaj śpi wieczorem to zajrzę na 30 min i pyknę sobie w kości :)

Ja gram w literaki
N
Nie uwierzycie jak mi mały usną.............
nie śpi od 8 i lata biega itd, siedzimy w pokoju gościnnym rodziców a on się bawi, włączyłam vivę i mały usiadł mi na kolanach, więc oglądamy dwa teledyski on wpatrzony w tv, i przytulony do cycka, i nagle cicho ale ogląda a on chyba usną z otwartymi oczami z młotkiem od magicznej kostki w buzi ktorą wczesniej gryzł, zasną z młotkiem zamiast smoczka ;D. Jak go pogłaskałam po buzi jakby się ockną i zaczął popłakiwać więc przytuliłam a on zamknięte oczka, otwarta buzia zeby dać smoczka bo młotek wypadł, ja smoczka a ten śpi ;D

Idę i ja ;D

Moje dziecię wstało o 8 i już dwa razy próbowałam go położyć i nie chce spać, ale myślę ze ok 13 pojdzie spać bo nigdy takiej długiej przerwy nie miał, ze poszedł spać o 14 np ;/ Jak już uśnie idę spać razem z nim, nie ma bata.
Zamówiłam dziś w factory w ursusie kombinezon dla małego, taki sam jaki mieliśmy w ubiegłej zimie ale go nie założyliśmy bo kupiliśmy rozm. 68 i mały się w nim topił, parę razy go mieliśmy na sobie, o taki
COCCODRILLO CIEPŁY KOMBINEZON R. 80/86 GRATIS (1248398587) - Aukcje internetowe Allegro
teraz zamówiłam dwuczęściowy. Kurczę na allegro sprzedają je za 60 zł -80 zł prawie stan idealny gdyby był dwuczęściowy wzięłabym na 100% bo jest piękny - zdjęcie nie oddaje jego uroku ;D
a ile w faktory?

No przecież my siostry bliźniaczki jesteśmy nie ;-)

No wiem, wiem ;)

dziunka i jak przeprowadzka??

Można powiedzieć że zakończona ;)

dzięki za rady co do sąsiadki :D:D:D
z tą wiertarka git pomysłale szkoda mi innych obok sąsiadów a są naprawdę sympatyczni :-/
myslałam raczej zeby na odhodne jej wysamrować okna gównem ale to już hardcore po całośi by był :D:D:Dmam fantazje co:D:D:D

zapalki do dzwonkanie wsadze boona mieszka na oddzielnej stronie i ma zamkana klatke,wiec sie do niej nie dostane,tak samo jak ona do mnie:-/ ale pomysł zajebisty by był

mam nadzieje ze jak bedzie zima to tyłka nie wynurzy na balkon , mimo zepali na balkonie,ale jak sie ma w sobie cigale % to taka menda nie czuje ze zimno....

licze na to że wynajmie komuś tak jak to było wcesniej, sezon studencki sie zaczyna więc może akurat jakaś dziecinka grzeczna sie wprowadzi :-)

u nas 5 stopni ...brrrrrrrr a Igor szaleje z garnkami....normalnie perkusista mi rośnie lub kucharz :-)

Taaa, chyba studentów nie znasz :D ;)
No ale ponieważ zapowiadają zimę conajmniej taką jak ostatnia to nie masz się co martwić ;)

ja też mam net bezprzewodowy Play czasami to w ogóle nie ma zasięgu

Ja jestem z Playa BARDZO zadowolona, nie mam z nim problemów, tylko jak burza jest to nie działa - no ale wtedy kompa raczej się nie uruchamia ;)

PRALKA IS DEAD!!! Idę się powiesić :(

Ostatnia edycja:
Dziunka nie świruj !!
hehe

ja to dzis zajeta robilam porzadek w moich duperelach <czyt. mulina itp> :)

koncze piwko i chipsy :D <lays o smaku ogórków małosolnych!! haha> i lukam Hotel ... syn idzie spac z mezem ... maż w stresie bo jutro 1 dzień w nowej pracy :)

Dziunka nie świruj !!
hehe

ja to dzis zajeta robilam porzadek w moich duperelach <czyt. mulina itp> :)

koncze piwko i chipsy :D <lays o smaku ogórków małosolnych!! haha> i lukam Hotel ... syn idzie spac z mezem ... maż w stresie bo jutro 1 dzień w nowej pracy :)

Powodzenia dla meza ;-)

Ja ogladam na tvn-Krzysztof, mala z moim N juz chrapia od 20.30, juz widze pobudke o 6.00 rano

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry