reklama

Listopad 2009

kasiula a tam wystarczy zaglosowac czy jeszcze trzeba ten e-mail podać??

GDZIE??

uLA CO dO mleka/kaszy przez butle u nas tak samo ! mleko jest ok i cale zje bez problemu ale przez sen na spiocha bo w dzien chyba ze zmecozny wezmie ciepla kasze "pociumka" czasem ciumka i zje 20 ml a czasem 150ml

dziubasku gratuluje :) i zazdroszcze patrze na foto czytam informacje... mam kolezanke w 19tc i normalnie sciska mnie zazdrosc ... TEZ CHCE ;-(

reklama
Zobacz załącznik 288324hejka, obiecałam, że zdam relację to zdaję :)
Najmłodsze dziecko w rodzinie waży 430 g :) wszystkie organy są rozwinięte prawidłowo :) Bardzo ruchliwy chłopczyk, który kolana trzyma przy buzi i ma wielkie stopy :) (...)

Kochana, gratulacje, super ze wszystko w porzadku, trzymam kciuki za ciebie i twoja rodzinke! No i podziwiam, jak dajesz rade z malym Olafkiem i malenstwem w brzuszku, ja w ciazy narzekalam na zmeczenie, bole kregoslupa i samopoczucie, a teraz tez czaem narzekam i nie wiem, czy dalabym rade:)

(...) Pianistka ja też jestem uzależniona od kurnika to może teraz to mniej ale już ponad 5 lat gram i poznałam tam właśnie mojego M :))
jaki masz nick na kurniku? (...)

Na kurniku jestem obecnie momenta (konto sie zmienia co jakis czas:) a gram glownie w 3-5-8, probuje w kanaste (ale srednio mi idzie), czasem literaki (ale mala nie daje i czesto mi sie konczy czas hehe), kosci, remik gin - ogolnie jestem karciara, od malego przesiadywalismy na osiedlu pod blokiem z kartami hehe:)
Wow, niezle, nie sadzilam ze mozna w takim serwisie nawet sie w milosci odnalezc:) super:)

(...) koncze piwko i chipsy :D <lays o smaku ogórków małosolnych!! haha> i lukam Hotel ... (...)

Mmmm, a ja chipsy i cola, nie ma to jak zdrowo pojesc przed snem:) hehe

Ja w necie grzebie, moj siedzi i gierke klika na drugim kompie, mala spi juz od 2h:) zaraz obejrzymy odcinek jakiegos filmu i lulu.

Gieoska - moj wczoraj karte pozyczal moja i zapomnial oddac, nic wiec dzis nie zalatwilam. Ale jutro ruszam na podboj - dekoracje na tort musze byc bo w sobote bede piec:)

Hej. Witam się dziś ze złym humorem.Niestety. Wczoraj zostawiłam malego pod opieką siostry (mojego)B. a sama poszłam załatwiać rodzinne. Które i tak nie załatwiłam. Poszłam od razu do szkoły. Kiedy wróciłam mój telefon był rozłożony na części. Bateria była prawie biała od drapania zębami Patryka, klawiatura nie działa ...:( Więc pisze do niej co się stało z moim telefonem. A B jak zobaczył ze napisałam wyzwał mnie,że się czepiam jego siostry bo sama daję telefon małemu i zresztą to był jego jak i cała reszta rzeczy :/
A ona mu dała , bo mały bardzo chciał sie bawic i płakał jak mu zabierała.No i tak nie mam telefonu ale za to B ma 3. Myślicie ,że mi da? Nie. Nawet mi kartę zabrał , bo JEGO jest. Ajjjjj.... ale się nawyłam wczoraj. I na dodatek NK skasowałam z nerwów. ;/

Dziunka no co ty, kopnij pralke w tyłek moze zadziała :-D:-D:-D:-D:-D

Dziunka nie świruj !!
hehe

ja to dzis zajeta robilam porzadek w moich duperelach <czyt. mulina itp> :)

koncze piwko i chipsy :D <lays o smaku ogórków małosolnych!! haha> i lukam Hotel ... syn idzie spac z mezem ... maż w stresie bo jutro 1 dzień w nowej pracy :)

Taaa, pewnie śmiejcie się, ale mnie nie stać na nową :(

Zobacz załącznik 288324hejka, obiecałam, że zdam relację to zdaję :)
Najmłodsze dziecko w rodzinie waży 430 g :) wszystkie organy są rozwinięte prawidłowo :) Bardzo ruchliwy chłopczyk, który kolana trzyma przy buzi i ma wielkie stopy :)
Jest w położeniu miednicowym :)
Termin z usg – 7 luty, cały czas ta sama data.
Chcieliśmy 3D, ale dzieciątko zakrywało twarzyczkę kolanami i rękami na zmianę i nie wyszły ładne zdjęcia do 3d, Olaf też się zakrywał i nie mamy trójwymiarowej pamiątki dla żadnego syna.
Mam małą anemię, biofer mam łykać 2tabl dziennie do końca ciąży i tyle. Za chwilkę postaram się przesłać zdjęcie profilowe mojego najmłodszego :)
Zdjęcie zrobione komórką więc jakościowo kiepskie, ale zarys widać :)

Super! Gratuluję!!!

MARTA Zupa z ryby fugu przeczytana od deski do deski :) Ale się poryczałam! :D

Witam sie z rana. Wczoraj ogladałam ten film Krzysztof i nie moge sie jeszcze obudzic. Powiem wam ze bardzo mi sie podobał, wogole to lubie filmy na podstawie prawdziwych historii. Dla nie ogladajacych napisze ze film opowiada o glosnym w Polsce porwaniu Krzysztofa Olewnika-pewnie kazdy o tym słyszał. No wiadomo dla potrzeb filmu rózne rzeczy zostały zmienione, film naprawde godny polecenia.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sprawa_zabójstwa_Krzysztofa_Olewnika

Mnie jakies choróbsko zaczyna łapać, jejuu zawsze cos. Dziunka moze pralke na raty weź ?? Ja ostatnio w ten sposób zaopatrzyłam kuchnie.

Ostatnia edycja:
Hej. Witam się dziś ze złym humorem.Niestety. Wczoraj zostawiłam malego pod opieką siostry (mojego)B. a sama poszłam załatwiać rodzinne. Które i tak nie załatwiłam. Poszłam od razu do szkoły. Kiedy wróciłam mój telefon był rozłożony na części. Bateria była prawie biała od drapania zębami Patryka, klawiatura nie działa ...:( Więc pisze do niej co się stało z moim telefonem. A B jak zobaczył ze napisałam wyzwał mnie,że się czepiam jego siostry bo sama daję telefon małemu i zresztą to był jego jak i cała reszta rzeczy :/
A ona mu dała , bo mały bardzo chciał sie bawic i płakał jak mu zabierała.No i tak nie mam telefonu ale za to B ma 3. Myślicie ,że mi da? Nie. Nawet mi kartę zabrał , bo JEGO jest. Ajjjjj.... ale się nawyłam wczoraj. I na dodatek NK skasowałam z nerwów. ;/
Ja to bym sie nie pytala tylko zabrała jakis jego telefon i jakim prewem zabrał ci Karte?? oj ciezkie zycie masz z nim ...pamietaj ze ty tez jestes wazna i nie jestes zadna służką :|
Taaa, pewnie śmiejcie się, ale mnie nie stać na nową :(
śmieje sie bo fajnie to napisalas :)
a pozatym mozesz wziasc na raty :) sa niskoprocentowe albo nawet i 0 procent :) ceny tez spadły wiec porozgladaj sie :) bez pralki zmywarki i robota kuchennego nie ma zycia :D

Właśnie miałam pytac, gdzie Cie wcieło z n-k ......
Trzymaj sie .... i skuchaj co kasiula napisala... :)

ps. dzis Tomi skonczyl 10 mcy jupiiii! :))))

reklama
100 lat dla Tomiego!!

Rany ale pogoda :/. Chyba poczłapię dziś do żłobka z Alusią zobaczyć jak to wszystko tam teraz wygląda. Podchodzę do tematu jak pies do jeża, strasznie mnie to stresuje :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry