reklama

Listopad 2009

Witam, też oglądałam wczoraj ten film, masakra co przeżyła ta rodzina :-/
Martolinka trafne porównanie.........
Wyjątkowa, tak jak już kiedyś pisałam, zastanów się nad sensem byci z takim człowiekiem, z tego co piszesz wynika, że jest on egoistą i osobą, która w ogóle nie dojrzała do roli partnera, ojca, zastanów się nad tym, w jakiej atmosferze będzie wychowywane Twoje dziecko :-/ szczerze współczuję

Eliza śpi, chyba czas do niej dołączyć, bo oczy same lecą ;-)

reklama
oj wyjatkowa biedulko ... jestes wiezniem w tym zwiazku :( musisz cos zrobic bo bedziesz cierpiec nie wiadomo ile patrz na historie Małgosi !! wreszcie powiedziala DOSC i ma cudne zycie ! patrz na siebie i Synka!!

dziunka jasne , ze mam te ksiazki . ZAPRASZAM!!!!!!! :)

Wyjatkowa, bez komentarza...

kasiul zajrzyj na "odchudzanie" tam zobaczysz co dzis robie :)

Ale się wprosiłam :D a co z ETNĄ? ETNA HALLLLOOOOOO KIEDY SIĘ WIDZIMY?????

Bo mu szkoda pieniędzy a ja swoich pieniedzy nie mam, nawet ostatnio zrobił awanturę skąd ja miałam 1,66zł na bułkę do szkoły :(

A ja nie mam termometra to nie wiem ile stopni :(

Zastanwaiam się czy mu założyć na polarku kurtkę czy cienką bo w sumie to pójda body na długi, bluza? kurtka. rajty spodnie i skarpety + papucie.

Popieram dziewczyny............

Dziunka no wprosiłaś się okropnie :)

teraz dowcip:

-Wnuczku kochany jak sie nazywa ten Niemiec co mi wszystko zabiera?
- Jaki Niemiec dziadku?
- NO, ten co mi wszystko chwa , drań jeden!!!!!
- AAAAAAAAA , dziadku - Alzheimer!!!!!!!!!!

Dziunka no wprosiłaś się okropnie :)

teraz dowcip:

-Wnuczku kochany jak sie nazywa ten Niemiec co mi wszystko zabiera?
- Jaki Niemiec dziadku?
- NO, ten co mi wszystko chwa , drań jeden!!!!!
- AAAAAAAAA , dziadku - Alzheimer!!!!!!!!!!

Hhahahhahha

Mam spokój hurrrararaaa. Przyjechały do mnie siostrzenice -10lat i 6lat i zajmuja sie mała. Właśnie układaja klocki na podłodze. Jak dobrze ;-)

Hhahahhahha

Mam spokój hurrrararaaa. Przyjechały do mnie siostrzenice -10lat i 6lat i zajmuja sie mała. Właśnie układaja klocki na podłodze. Jak dobrze ;-)

o jak ci super :)

Dziewczyny, ugotowałam "zupę" właśnie dla siebie i Aluśki, takąs szpitalną - ziemniaki, marchewka, groszek zielony, trochę pora, pietruszki i natka pietruszki. Kawałek piersi indyka pływa, ale tylko dla małej :) Jakie można zioła jeszcze sypnąć, żeby było bardziej nasmaczone ?

Bo solidaryzując się z misiakiem nie solę ostatnio :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry