reklama

Listopad 2009

Dziunka cieszę się , że Ci się podobała :) "Granicę "Nałkowskiej znasz? uwielbiam ją , abo "Wichrowe Wzgorza" E.Bronte?
Agrafka i jak w złobku???
dziubasku baaaaaaaaaaaaaaaardzo gratuluję :)

Wyjątkowa nie kumam tej sytuacji , naprawdę... pomyśl, ze masz znim być do końca życia :/

Ja szaleję dziś w kuchni , ale za jakąś godzinkę mykamy na spacer:)

Ogladałam wczoraj tez "Krzysztofa" i nie mogłąm spac. Polska jakby w wydaniu Kafki.. gdzie my żyjemy???

reklama
Witam się z rana ;D

O jakim Wy Krzysztofie pisałyście, bo nie kumam ;D

Sprzedałam podgrzewacz na allegro którego nie używałam za 150 zł więc jestem happy ;D

Mały śpi a ja zupkę dyniową zaraz robię dla niego tylko nie mogę zdecydować się na jeden przepis ;D

Byłam dziś w sklepie z butami i babka odradziła mi kupowanie butów w ecco i geoxie...polecała Bartka, Antylopy, Mrugały. Gdzieś dziewczyny na paździrnkiku polecały sklep w W-wie gdzie ma kilka punktów gdzie są buciki tych firm one dostały nagrodę zdrowa stópka. Nie pamiętacie czy nie wrzucałam linka na pierwszych bucikach o tym? Bo to tyle szukania ;/

Miłego! ;D

Hej. Witam się dziś ze złym humorem.Niestety.(...) Ajjjjj.... ale się nawyłam wczoraj. I na dodatek NK skasowałam z nerwów. ;/

Oj wyjatkowa, wspolczuje:) zaprowadz w domu porzadek, wez meza tel. bez pyt. i odbierz swoja karte i tyle. Tacy sa czasem faceci, dziecko moze wszystko a jak cos im zepsuje to wtedy dopiero krzycza zeby nie dawac tego czy tamtego... eee tam, szkoda twoich lez dziewczyno, to nic nie da, ty sie bardziej wkurzysz a on i tak nic nie zrozumie, bo faceci sa PROSCI i prosto mysla.

(...) Zupa z ryby fugu przeczytana od deski do deski :) Ale się poryczałam! :D

A co to za ksiazka? Widze ze jest do sciagniecia na chomiku, a jest w ksiegarniach? Dawno nic nie czytalam, z checia bym do czegos zajrzala, bede miala wiecej czasu jak przyjedzie moja mama:)

(...) ps. dzis Tomi skonczyl 10 mcy jupiiii! :))))

100 lat dla Tomiego!

U nas dzis deszczowo znowu i wiatr, a ja musze wyjsc kilka spraw pozalatwiac, dlaczego zawsze jak mam gdzies isc jest taka pogoda? to jakas ironia losu normalnie!
Mala wlasnie usypia na cycu, a ja mam czas na bzdurki:) jestem po sniadaniu i porannej kawie, obmyslam obiad i co mam kupic:) no i czy robic dzis sernik czy nie (tort bede piec jutro, ale przydaloby sie jeszcze jakies ciacho:) chyba ze pojde na latwizne i kupie hehe

Witam sie z rana. Wczoraj ogladałam ten film Krzysztof i nie moge sie jeszcze obudzic. Powiem wam ze bardzo mi sie podobał, wogole to lubie filmy na podstawie prawdziwych historii. Dla nie ogladajacych napisze ze film opowiada o glosnym w Polsce porwaniu Krzysztofa Olewnika-pewnie kazdy o tym słyszał. No wiadomo dla potrzeb filmu rózne rzeczy zostały zmienione, film naprawde godny polecenia.
Sprawa zabójstwa Krzysztofa Olewnika – Wikipedia, wolna encyklopedia

Mnie jakies choróbsko zaczyna łapać, jejuu zawsze cos. Dziunka moze pralke na raty weź ?? Ja ostatnio w ten sposób zaopatrzyłam kuchnie.

No niestety, z różnych względów raty odpadają, póki co mamy ich na razie dużo :(

Dziunka cieszę się , że Ci się podobała :) "Granicę "Nałkowskiej znasz? uwielbiam ją , abo "Wichrowe Wzgorza" E.Bronte?
Agrafka i jak w złobku???
dziubasku baaaaaaaaaaaaaaaardzo gratuluję :)

Wyjątkowa nie kumam tej sytuacji , naprawdę... pomyśl, ze masz znim być do końca życia :/

Ja szaleję dziś w kuchni , ale za jakąś godzinkę mykamy na spacer:)

Ogladałam wczoraj tez "Krzysztofa" i nie mogłąm spac. Polska jakby w wydaniu Kafki.. gdzie my żyjemy???

Nie czytałam... A masz? :P

Oj wyjatkowa, wspolczuje:) zaprowadz w domu porzadek, wez meza tel. bez pyt. i odbierz swoja karte i tyle. Tacy sa czasem faceci, dziecko moze wszystko a jak cos im zepsuje to wtedy dopiero krzycza zeby nie dawac tego czy tamtego... eee tam, szkoda twoich lez dziewczyno, to nic nie da, ty sie bardziej wkurzysz a on i tak nic nie zrozumie, bo faceci sa PROSCI i prosto mysla.

A co to za ksiazka? Widze ze jest do sciagniecia na chomiku, a jest w ksiegarniach? Dawno nic nie czytalam, z checia bym do czegos zajrzala, bede miala wiecej czasu jak przyjedzie moja mama:)

100 lat dla Tomiego!

U nas dzis deszczowo znowu i wiatr, a ja musze wyjsc kilka spraw pozalatwiac, dlaczego zawsze jak mam gdzies isc jest taka pogoda? to jakas ironia losu normalnie!
Mala wlasnie usypia na cycu, a ja mam czas na bzdurki:) jestem po sniadaniu i porannej kawie, obmyslam obiad i co mam kupic:) no i czy robic dzis sernik czy nie (tort bede piec jutro, ale przydaloby sie jeszcze jakies ciacho:) chyba ze pojde na latwizne i kupie hehe

Ta książka jest od Marty, pozyczyłam, ale chyba póki co tylko do kupienia w księgarni.

A ile stopni? U nas rano było ZERO!! SZOK!

Jutro zakładam sobie zimową kurtkę i kozaki, A CO!

Joasie ubieram w taką pogodę w body z długim rękawem, bluzkę, rajstopy, spodenki, skarpetki na rajtopy i papucie, kurtkę ciepłą, czapkę i rękawiczki dziś wyciągnęłam. Na spacer w mt czy chuście dodatkowo getry na nóżki, a do wózka nie, tylko kocykiem przykrywam.
Zastanawiam się nad śpiworkiem do wózka czy już uruchomić?

reklama
Ludzie, to co ty masz za tyrana?:)
Czemu sobie nie dorobisz kluczy?
Bo mu szkoda pieniędzy a ja swoich pieniedzy nie mam, nawet ostatnio zrobił awanturę skąd ja miałam 1,66zł na bułkę do szkoły :(

A ja nie mam termometra to nie wiem ile stopni :(

Zastanwaiam się czy mu założyć na polarku kurtkę czy cienką bo w sumie to pójda body na długi, bluza? kurtka. rajty spodnie i skarpety + papucie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry