reklama

Listopad 2009

reklama
Witam
dziś prawie pół dnia spędziłam z rodziną u notariusza, musiałam wziąć Mikołaja bo nie miałam go z kim zostawić
mały na początku był grzeczny ale jak uwalił kupsko to nawet nie miałam go gdzie przewinąć i musiałam go na podłogę położyć na szczęście na podłodze leżała wykładzina ale on darł się jak dziki bo przecież nigdy na podłodze go nie przewijałam ale jakoś się uporałam
szkoda że nikt nie pomyślał żeby w większych instytucjach zainstalować przewijaki a to dość spora kancelaria ehhhhh
w ogóle uważam że mało jest takich miejsc u nas w Polsce gdzie można spokojnie przebrać dziecko

mmmmmmmmmmmmmmmiodzio :-):-);-)

tak wogóle to mój syn poślizgnął się dzisiaj w wanience i uderzył się koło oka ciekawe jak to jutro będzie wyglądało... biedulek :-(

Moja ostatnio w tył główki w wannę przywaliła :/

Małgosia no racja... u nas nawet nie ma przewijaka u lekarza który robi usg bioderek... Nawet nie ma gdzie i jak maleństwa rozebrać.

KLUCZE WYCIĄGNIĘTE! A zgadnijcie jak! Nie uwierzycie!:-D
Przyszedł brat A i razem kombinowali z dwie godziny. NIC! Zmarzli strasznie.
Aż w końcu M wyjął kluczyki od swojego auta, włożył w zamek i otworzył:eek::eek::eek:

mmmmmmmmmmmmmmmiodzio :-):-);-)

tak wogóle to mój syn poślizgnął się dzisiaj w wanience i uderzył się koło oka ciekawe jak to jutro będzie wyglądało... biedulek :-(
hehe :) Paweł ostatnio poslizgnał sie i upadł na dupke na łyzke plastikowa kuchenna do sałatki bo to jego ulubione zabawki oczywiscie łyzka na pół :D a na dupce maluśki siniak :) hehehe :)

Dziunka no widzisz jacy zdolni chłopcy :D

Maly spi i tak szybko mu to poszlo, bo zasnal mi w samochodzie na dobre 30 min jak wracalam od Martolinki. Martus dziekuje za pyszne pesto mniam.
Musze wam co opowiedziec: pawelek wcina obiad i mowi mniam, a Antek tak na niego patrzy z gory i mowi bleee. Słodkie te nasze dzieciatka

Edit dziewczyny z Norwegii mam APEL!!!!

moja znojoma tzn dalsz kjuzynka mpjego meza, musi na 3 miesiace wyjechac do Norwegii dokładniej do Trondhain i chce wynajac kawalerke czy pokoj z kuchnia, jest sama i moje pytanie: ile ja to mniej wiecej wyniesie cenowo???? no i ile musi przeznaczyc na życie, jaki to koszt??? Troche to lakonicznie napisalam ale moze skumacie o co mi chodzi, bylabym wdzieczna za odpowiedz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja ostatnio w tył główki w wannę przywaliła :/

Małgosia no racja... u nas nawet nie ma przewijaka u lekarza który robi usg bioderek... Nawet nie ma gdzie i jak maleństwa rozebrać.

KLUCZE WYCIĄGNIĘTE! A zgadnijcie jak! Nie uwierzycie!
:-D
Przyszedł brat A i razem kombinowali z dwie godziny. NIC! Zmarzli strasznie.
Aż w końcu M wyjął kluczyki od swojego auta, włożył w zamek i otworzył:eek::eek::eek:

Niech zgadne-macie jakiegoś FORDA??

Kasiula a ty idz zaszalej, i wybaw sie też za mnie. Ja to nawet nie pamietam kiedy byłam na jakiejs imprezce. Nie wspomne juz o dyskotece. Kurcze na jakas domówe bym sie wybrała. Hmmmm pomarzyć :-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry