Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas z kupami "normalnie" to jest max 2 dziennie. a jak ida zebolki, to roznie 5-7 dziennie, i to nieraz tak bylo, ze zmienilam dopiero co pampersa a tu hop i nastepnycześć babeczki dzięki wielkie :-):-)
u nas pogoda do du.. siedzę i piję kawkę a Igi obok krzyczy
tak wogóle odmówił współpracy z chlebem sama kiełbachę by jadł
laski których dzieci przed zębem robią dużo kup ILE TO ZNACZY DUŻO???bo u nas jest masakra no i JAK CZĘSTO???
dziunka ja bym zadzwoniła i zapytała czemu nie ma pracy dla mojego męża bo inaczej by mnie nosiło bardzo...
etna cieszę się że mąż wrócił powinnaś na L4 na jeden dzień pójść :-)
wyjatkowa gdyby mnie ktoś 2 tyg przed weselem zaprosił to nie wiem czy bym poszła...
gratuluje 6kg i zazdroszczęWitajcie;-);-)
ja mam od rana dobry nastrój- piękna pogoda, mały w dobrym nastroju , mąż dzis ma wolneno i n awadze w końcu 7 z przodu
po 3 tygodniach 6,2 kg mniej:-)
Juz nie moge sie doczekac -w czawartek jedziemy w Bory jupii:-):-)
Kololek ja jestem kocia mama- daj fotki czarnuszka;-);-)
Aga pamietam jak ja ekscytowłąm sie kacem , gdy skończyłam karmic
Etna wykorzystaj męza poki czas
Aga gratulacje!!!!
Dziunka co sie dzieje? nie masz szansy gdzies dorobic jako ksiegowa? moze daj ogoszenie?
kasia, a nie mozes zna pól etatu?Hej u mnie tez humorek okPaweł łobuzuje
a jeszcze dostałam telefon ze na 80% w złobku miejsce .... i teraz normalnie zgłupiałam !! bo jak pomysle ze Pawełek tylko czasu dziennie bedzie bez mamy
.... ciekawe czy dam rade ... eh ;P
aaa Martuśkachcialabym sie pochwalic ze poznałam Twojego Meza hahahah w snie ;P sniło mi sie ze byłam u Ciebie i Twoj maz przyszedl
;P i Etna tez byla haha
miłego dnia![]()
oczywiście,z e można pod warunkiem, ze cie nie zatrzymająKasiula pochwal sie butkami dla Pawelka:-)
Aga widze szalejesz hehe w koncu musisz odreagowac 11mczne karmienie hehe:-)
U nas ciag dalszy chorob dzieciaki niedoleczone ja tez i w czwartek znowu idziemy do lekarza...
Dziewczyny mozna jezdzic z niewaznym dowodem rejestracyjnym i bez waznego badania pare dni??
kup jakies filizanki albo paterę, albo sosjerkę... idź do gospodarstwa domowego i zobacz co mają ładnego w cenie ktorą możesz wydać. Takie rzeczy zawsze się w domu przydają, a szkoda na nie kasyZaprosiła mnie tylko na ślub, bo niby sama rodzina ale jej przyszły mąż zaprosił znajmych paru i ona stwerdziła dlaczego ona też nie może zaprosić na wesele.
gratuluje 6kg i zazdroszczę![]()
pokaże ci psotke jak mi powiesz czym mam ją karmić :d co by jej szykować żeby nie zbankrutować?

(...)Pianistka - spóźnione , ale szczere życzonka urodzinowe.... z okazji tego roooczkuuu.;-)
I tyyyle z mojego pamiętania, co która napisała, starość nie radość.
Na razie znikam czytać....
Aaaa bo całe życie do dupy, kasy nie ma, a jeszcze cały czas żyliśmy nadzieją że brat A z Norwegii ściągnie go do siebie...(...)
Co mogę dać na prezent na wesele koleżance w ciąży? Pomóźcie.
Jeśli o kasę chodzi to u nas kiepsko , bo dpoiero co byliśmy u B siostry. Najlepsze,że wesele za 2 tyg a ona dziś nas zaprosiła. A my chrzest niebawem i urodziny małego.
Więc może prezencik jakiś ale co?
Help![]()