reklama

Listopad 2009

Azza, kurcze nigdy nie słyszałam o flaczkach z boczniaków, tzn z grzybów????????????

Ja to tak nazywam heh... Robie rosół a jak ju,z jest wszystko ugotowane to mięso z kurczaka oddzielam od kości i wrzucam rozdrobnione do zupy, warzywa ugotowane ścieram na tarce na dużych oczkach i dodaje porwane na paski boczniaki (tak, grzyby :P). Jeszcze troche gotuje i dodaje troche koncentratu i zasmażke z mąki. I to koniec :)))

Powiem Wam kobitki, że dziś powynosiłam troche rzeczy z Konrada pokoju do piwnicy, tzn. zabawki i ciuchy z których wyrósł. Zrobiło się troche miejsca hehe...

reklama
AZA - ja się zawsze dziwię jak to możliwe, że tyyyyle ciuchów mieści się w szafie, jak się wyciąga i chce je się upchać w reklamówkach to... szok..
U mnie pada, ale ciepło... wczoraj padliśmy orzy zasypianiu dziewczyn.

Witam sie i ja:-)
u nas dzis piekna sloneczna pogoda ale zimno no ale spacerek musi byc:-)

Kasiula co Ty tak z tym swoim M sie klucisz hehe:-) u mnie wojna trwa juz tydzien:P.. i gdzie zdjecie bucikow dla Pawcia??

Ja wczoraj przechodzilam kolo ccc i na wystawie widzialam ladne buciki dla chlopca za kostke na rzepy za 49zl ale nie wiem czy to na zime??

Aza ja tez musze porzadki zrobic w szafach bachorkow bo az mi sie nie domykaja...a Ty masz powod aby teraz zapelniac szafe:-)

Dziunka trzymaj sie laska!, po deszczu zawsze wychodzi tecza, zobaczysz twoj a cos wymysli i stanie na wysokosci zadania

Ech u nas ciągle ulewa, na tęczę się nie zanosi.:-(

Wykiwali nas strasznie, cała rodzina jest oburzona:-( pisałam właśnie z nimi, a oni kombinują na lewo i prawo, karzą być cierpliwi! No *****, za przeproszeniem, ja niedługo żreć nie będę miała za co a oni mi tu mówią o cierpliwości i załatwiają pracę wszystkim tylko nie nam. :angry:

Witam sie i ja:-)
u nas dzis piekna sloneczna pogoda ale zimno no ale spacerek musi byc:-)

Kasiula co Ty tak z tym swoim M sie klucisz hehe:-) u mnie wojna trwa juz tydzien:P.. i gdzie zdjecie bucikow dla Pawcia??

Ja wczoraj przechodzilam kolo ccc i na wystawie widzialam ladne buciki dla chlopca za kostke na rzepy za 49zl ale nie wiem czy to na zime??

Aza ja tez musze porzadki zrobic w szafach bachorkow bo az mi sie nie domykaja...a Ty masz powod aby teraz zapelniac szafe:-)

hehe jest nie grzeczny to sie kłoce :D musze wyszkolic podobno do 30 faceta mozna nauczyc wsyztskiego :D wiec mam 6 lat jeszcze ahahahha :D a codo butków juz zrobilam foto lece zrzucic na kompa niesttey komórka bo baterie padły w aparacie :/

Dziunka moze jak ktos im pare słów dosadnie powie to sie opamietaja!!!!!

a u mnie słońce:)
Daj troche :d bo u mnie szaro i zimno !! ;o nawet w chacie czuc ze zimno mimo iz na termometrze 7 stopni ;o wczesniej bylo ok 0 i cieplej bylo niz teraz :o omg ;P ...

ja dzis tylko ziemniaki ugotowac <wczorajszy gulasz mam:D> no i zupke ogórkowa chyba ;P zobacze jak wena bedzie haha

reklama
Kasiiula - mój miał po 30 jak zaczęłam go szkolić.... ciężko szło, ale .... facet gotuje, teraz siedzi na wychowawczym.... ale żeby nie było tak różowo - dzwoni codziennie do rodziców..
Martolinka - u mnie wręcz odwrotnie, noc super , wreszcie się wyspałam, w weekend ząbek wychodził Gośce, więc było ciężko,.... głowa mnie nie boli, a ciśnienie spada...
Dziunka - niestety czasami rodzina dobra tylko na zdjęciu i to tak , żeby można ją szybko odciąć...., mam nadzieję, że jednak im się odmieni i słowa obrócą w czyn.
Gie-oska - ja zrobiłam porządek dzieciom w weekend, do swoich półek jakoś nie dotarłam :-D:-D:-D , dalej mam ciuchy ciążowe na wierzchu... a nic już nie planuję..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry