reklama

Listopad 2009

Witam :)
Dziewczyny ile Wy od rana już napisałyście :-):-)
Hmm, może przez to, że u mnie jest o godzinę wcześniej:tak: a po drugie synuś dzisiaj spał do 9:30 i mi też się nie chciało wcześniej wstawać...

Martolinka - zazdroszczę widoku, nie ma co :)

Miłego dzionka życzę :-)

reklama
Martolinka - z miłą chęcią bym się przejechała, ale szkopuł w tym, że mam 3 dni urlopu... ale mała jakoś dziwnie tak pochrząkuje... może mała zmiana klimatu by jej się przydała...;-)
Dziunka - mam nadzieję, że Wam wreszcie zaświeci słonko... u nas też by bylo krucho, gdyby nie babcia, która obkupuje dziewczyny i reszta rodziny też jakoś o te kobitki dba...

Czesc dziewczynki
Coraz mniej jestem na bierząco z BB bo Wy tyle piszecie ze nie mam czasu nadrabiać a wieczorem szkoda mi czasu na BB.
U nas w porządku tylko coś ze mną nie halo ;/
Czy ktoś z Was oprócz mnie mieszka na jednym poziomie z rodzicami? Nosz cholera bo ja już nie wytrzymuję ;/
Zamiast po slubie od razu zacząć remont góry, albo budowe domu albo kupno swojego mieszkania zacząc to my bylismy w ciazy i nie w glowie nam inne rzeczy a teraz szlak mnie trafia codziennie, chodzę poddenerwowana itd.
Remont góry potrwa jeszcze pewnie z 2 msc moze na swieta się wprowadzimy, może.....
Dziś moja ukochana mamusia smażyła placki tacie ziemniaczane, tata dziś do firmy nie pojechał - smród w całym domu, bo przecież okna uchylić-po co? Wywietrznik - po co? Głowa mnie boli, wymiotować mi się chce itd. Do tego ciągle zamiatanie, odkurzanie bo oni ciągle coś na podwórku robią a potem wnoszą na ubraniach te wszystkie brudy. Łazienka - to już inny temat. Na Oliwiera na każdym kroku trzeba uważac bo wszędzie zakazane rzeczy, kuchnia-woła o pomstę do nieba. A ja ciągle dzien zaczynam od sprzatania pobierznie i tracę energię i się wk...m.
Niech ja tylko pójdę na swoje bo zamkną mnie w jakims wariatkowie niedługo ;/

No nic idę spać z małym. To się wyżaliłam ;D

wrociliśmy własnie ze spaceru , obiadek zjedzony :) i juz calkiem sie zachmurzyło...
Cynamonek musiał biedak coś zjesc bo jest osowiały , zwymiotował.. ech. poczekam jeszcze troche i chyba podjade z nim do wet na dyzur

Ula ja tam bym sie cieszyłą , ze ktos robi mi placki :) wszystko ma swoje +/-

Ula Martolinka ma racje sa + i - ... pomoc w opiece na dzieckiem czy ugotowany obiad chociażby no a minus ze chodzisz i musisz sprzatac dzien w dzien ... ale ja bym nie mogla mieszkac z rodzicami ani moimi ani meza ... wole płacic za wynajem i byc "na swoim"kiedy chce wstane ugotuje i posprzatam po swojemu :) ...

zdrzemnełam sie 2h :D nawet Pawcio tyle spał szok :) chyba lubi przytulanki z mamusia :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry