reklama

Listopad 2009

reklama

Gie-oska - ja zrobiłam porządek dzieciom w weekend, do swoich półek jakoś nie dotarłam :-D:-D:-D , dalej mam ciuchy ciążowe na wierzchu... a nic już nie planuję..

ja ciazowych juz dawno sie pozbylam zeby M zlodzen nie mial hehe
anawawka tylko pozazdrościć nocki!!!! :)
laski u mnie tak cieplo , ze uchyliłam drzwi balkonowe, ale u mnie na X pietrze do śłońca blizej :)
mieszkasz na 10p wow i jak sie mieszka??

Gieoska widok jest nieziemski , z lewej widok na cały Sopot , morze, stocznie gdańska, z prawej las :) cudnie :)
latem bylio bradzo goroaco- mamy okna od słonecznej strony, zima za to jak tylko jest słonce jest cieplutko :)
najgorzej jak sie winda zepsuje , ale dajemy rade

Martolinka - zazdroszcze widoków, mi też się ckni za morzem..... Bo ja też rodem z Pomorza...
Ja mieszkam na parterze, ale po słonecznej stronie i latem to miewałam piekarnik, aż się zastanawialiśmy nad założeniem klimy... jednakże mamy taras i wyjście na trawkę, więc postanowiliśmy posadzić winorośl. Jedną mamy i w ciągu 3 lat urosła sporo , a i owoców wydała dużo prawie 3 kg.

cześl laseczki u nas szaro i pochmurno ale nie pada (tfu tfu) więc może na spacer się wybierzemy

Gieoska widok jest nieziemski , z lewej widok na cały Sopot , morze, stocznie gdańska, z prawej las :) cudnie :)
latem bylio bradzo goroaco- mamy okna od słonecznej strony, zima za to jak tylko jest słonce jest cieplutko :)
najgorzej jak sie winda zepsuje , ale dajemy rade

Marta nie dobijaj :-( ja mieszkam na 2p i widzę bloki po drugiej stronie ulicy ...

Ech u nas ciągle ulewa, na tęczę się nie zanosi.:-(

Wykiwali nas strasznie, cała rodzina jest oburzona:-( pisałam właśnie z nimi, a oni kombinują na lewo i prawo, karzą być cierpliwi! No *****, za przeproszeniem, ja niedługo żreć nie będę miała za co a oni mi tu mówią o cierpliwości i załatwiają pracę wszystkim tylko nie nam. :angry:

dziunka współczuje :-( a powiedz ty pracujesz nie??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry