reklama

Listopad 2009

Martolinka moje wiedzą co zrobić z myszą i zapewne Twoje tez by wiedziały - bawić się z nimi aż mysz padnie na zawał ;D
Ja mieszkam w domu, osiedle, koło mojej ulicy jest lasek, kiedyś naprzeciwko mojego domu był plac i tutaj było pole ze zbożem-teraz są domy mieszkalne. Nawet u nas w domu teraz są myszy, bo do garażu się wprowadziły, włażą do domu a koty mamy dwa - nic się ich nie boją. Czasami kot jak zostanie wpuszczony do domu, wleci do kuchni i gdzieś mysz drapnie, która akurat wyszła sobie ale łapie ją w zęby i leci do balkonu, wypuszczamy go a on na dwór i bawi się nią w ogródku. Może i coś kiedyś zje ale pfrzeważnie wywalam z balkonu zdechłe te myszy-nietknięte, za to ptaszki a i owszem, tylko pióra z balkonu zmiatam ;/
Teściów kot na działce łapie myszy i wcina wszytsko z nich a zostawia jeden organ, zawsze ten sam ;P nie smakuje mu ;D

Oj ja dziś na spacerku z małym nie byłam ;/ Przeważnie wychodzę ok 10-12 ale teraz już szaro buro i ponuro więc daruję sobie.
Mały pospał od 12.30 do 15 więc tylko dziś jedna drzemka była.
Remontujemy się nadal- eh chyba na nowy rok się wprowadzimy dopiero albo na swieta bo majster różnie przychodzi ;/
Już nie mogę się doczekać!!! ;D

Miłego dziewczynki ;D

reklama
xxxklaudziaxxx ja jestem jak najbardziej za :-) Szkoda, że nie wiedziałam, że wczoraj byłaś w Leicester, siedziałam w domu i mogłaś spokojnie wpaść na kawkę :-)

Pianistka jesli chodzi o nasz slub to jest to teraz tylko cywilny, kościelny i wesele mamy zaplanowane na maj 2011 :-) no ale jakieś dwa miesiące temu stwierdziliśmy, że jednak już chcemy być małżenstwem i bierzemy cywilny, przy okazji robimy roczek Małemu - takie małe przyjęcie a weselicho w maju :)

wyjatkowaonaa - tak jak poprzedniczki, uważam że kwiaty i kartka wystarczą ;) ale jeśli chcesz oprócz tego coś kupić to może komplet ładnych ręczników (podobno to teraz modne- zestaw ręczników - kąpielowy, do rąk, do twarzy czy jakoś tak:), jest ich w zestawie kilka sztuk i bardzo ładnie się prezentują)

xxxklaudziaxxx ja jestem jak najbardziej za :-) Szkoda, że nie wiedziałam, że wczoraj byłaś w Leicester, siedziałam w domu i mogłaś spokojnie wpaść na kawkę :-)

Pianistka jesli chodzi o nasz slub to jest to teraz tylko cywilny, kościelny i wesele mamy zaplanowane na maj 2011 :-) no ale jakieś dwa miesiące temu stwierdziliśmy, że jednak już chcemy być małżenstwem i bierzemy cywilny, przy okazji robimy roczek Małemu - takie małe przyjęcie a weselicho w maju :)

wyjatkowaonaa - tak jak poprzedniczki, uważam że kwiaty i kartka wystarczą ;) ale jeśli chcesz oprócz tego coś kupić to może komplet ładnych ręczników (podobno to teraz modne- zestaw ręczników - kąpielowy, do rąk, do twarzy czy jakoś tak:), jest ich w zestawie kilka sztuk i bardzo ładnie się prezentują)

No szkoda, nastepnym razem ;-) ja czesto jestem w Leicester na zakupach albo po prostu jak nam sie nudzi w weekend to jedziemy sobie pospacerowac po parku czy nad jeziorko ;-)

Dlugo juz mieszkasz w UK?

Slub tutaj czy w PL ?

(...)Pianistka jesli chodzi o nasz slub to jest to teraz tylko cywilny, kościelny i wesele mamy zaplanowane na maj 2011 :-) no ale jakieś dwa miesiące temu stwierdziliśmy, że jednak już chcemy być małżenstwem i bierzemy cywilny, przy okazji robimy roczek Małemu - takie małe przyjęcie a weselicho w maju :)(...)

Nie mogliscie sie juz doczekac hehe, ale dobrze, ze macie juz zaplanowany koscielny i wesele, bo niektorzy biora cywilny i potem czekaja latami na koscielny, bo zwyczajnie sie nie chce, nie ma kasy itd. ciezko sie potem zebrac.
Gratuluje w takim razie z powodu zblizajacego sie slubu:)

U mnie dzien leci sielankowo - moj poszedl z tesciem kupowac ostatnie prezenty do PL (tesc jutro wraca), mama z mala spaceruja pod blokiem (u nas dzis takie wygwizdowo, ze strach bylo wyjsc wczesniej zeby nie zwialo) a ja sobie siedze na necie, pije kawke z bita smietana i zajadam ciasto i ciasteczka:) krotko: zycie jak w Madrycie hehe.

U mnie dzien leci sielankowo - moj poszedl z tesciem kupowac ostatnie prezenty do PL (tesc jutro wraca), mama z mala spaceruja pod blokiem (u nas dzis takie wygwizdowo, ze strach bylo wyjsc wczesniej zeby nie zwialo) a ja sobie siedze na necie, pije kawke z bita smietana i zajadam ciasto i ciasteczka:) krotko: zycie jak w Madrycie hehe.
eh ale mi smaka zrobilas !! mmmmmmmm

xxxklaudziaxxx - w Leicester mieszkam już ponad dwa lata. Slub pierwsze mial byc w konsulacie w Londynie ale po zastanowieni stwierdzilismy, ze jednak w Polsce bo robimy, jak juz wczesniej wspomnialam, roczek Kubie i chcemy zeby mial jak najwiecej gości a nie wszyscy mogliby do nas przyleciec.

Pianistka - dziekuję :) no tak nie moglismy się doczekać, to jest nasz prezent dla synka na roczek:) hehe...

oh jak zazdroszczę :)

u mnie mama byla 3 dni, potem na weekend bylismy u rodziców a od dziś znowu stara bida.W dodatku rzucam dziś słodycze... buuu....

kilolek my naszym kotom dajemy puszki kite kat i karme purina dla kastratów. Ta są koty "bez jaj"- dosłownie i w przenośni;-)żadnego surowego miesa , ryb nie ruszą.
Ciekwe jest to , ze puszek np. whiskas , czy z rossmana nie ruszą . Poszczególne firmy mają uzależniacze w swoich produktach , jednym słowem uzależniaja naszych pupili od swoich produktów. Czy u Waszych kociaków też cos takiego widzicie?

my już po spacerze, młody śpi, ja zjadlam naleśniki i chwilke sie polozyłam:tak:

gieoska wiem o co Ci chodzi z tym przegladem;-)ale pomimo to nie jezdzij nim bez pieczatki

moje koty kupowalyby whiskas :)))) wiec wydaje mi sie,ze cos w nim jest. mowie o suchej karmie, onne marki w zeby kluja, nawet takie uznawane tu za dobre i drozsze, np iams. za to puszki jak leci, ostatnio kitekat, bo jest promocja :)))

moje wychodzace i polujace. tak jak u uli, i myszy i ptaki, co rusz jakies piora,albo nawet pol golebia pol godz przed impreza urodzinowa mojej siostry :)))) w takich chwilach ciesze sie,ze mieszkaja u niej, bo musialabym to sprzatac.

Hah, co do kotow: moja ciocia od ponad roku ma kota - Czesia, ktorego swoja droga dostala od znajomej pani (zoolog z wyksztalcenia, ale nie pracuje w zawodzie). I teraz (po roku) Czesio okazal sie...Czesia hehe, Czesio zaszedl w ciaze i spodziewa sie potomstwa:) Wyobrazcie sobie co to bylo za zdziwienie (no i co to za pani zoolog) hehehe.

niezle:)))) u mojego jest kilka kotow i juz kilka razy zdarzyly sie takie pomylki, ale on nie jest zoologiem :)))

pianistka, podziel sie mama!

Hej u mnie tez humorek ok :) Paweł łobuzuje :) a jeszcze dostałam telefon ze na 80% w złobku miejsce .... i teraz normalnie zgłupiałam !! bo jak pomysle ze Pawełek tylko czasu dziennie bedzie bez mamy :o .... ciekawe czy dam rade ... eh ;P

aaa Martuśka :D chcialabym sie pochwalic ze poznałam Twojego Meza hahahah w snie ;P sniło mi sie ze byłam u Ciebie i Twoj maz przyszedl :D ;P i Etna tez byla haha

miłego dnia :)
To super wiadomosc z tym zlobkiem
jesli chodzi o sen to moze proroczy i wpadniesz do nas na kawe :))))))
Wyjatkowa - to zależy jaka ta koleżanka jest... jeśli normalna i można z nią pogadać na temat prezentu to bym się spytała, poza tym jeśli Ci nie za bardzo pasuje, to możesz odmówić... nie powinna się obrazić...
ja tez chcialam od kolezanek i dostalam kieliszki do wina
oh jak zazdroszczę :)

u mnie mama byla 3 dni, potem na weekend bylismy u rodziców a od dziś znowu stara bida.W dodatku rzucam dziś słodycze... buuu....
Trzymam kciuki!!!!

Mmartolinka gratuluje ładnie polecialas z ta waga nonono i wystarczylo tylko zmienic diete i chyba sie nie glodzisz?

Dziunka trzymaj sie laska!, po deszczu zawsze wychodzi tecza, zobaczysz twoj a cos wymysli i stanie na wysokosci zadania

reklama
Cały dzień wrzało :d to na noc cisza ;-) ide sie położyc ...sama :D bo meza wygnałam do salonu :D nie nie ... nei było wojny hahaha :d poszedł ugodowo :) dzis przechodze na 2 miarki mleka i boje sie ze mały bedzie wył w nocy ... a chce byc twarda i conajmnije co 2-2.5h dawac mleko :) ... i z dobrym sercem chce aby sie meżus wyspał ;-)

Pola Anawawka zapraszam na watek https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/zapoznajmy-sie-24543/ :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry