reklama

Listopad 2009

Kilolku, normalnie masakryczne te babsko w przedszkolu!!:szok::wściekła/y: Ja pierdykam, jak tak można!!
Kasiulla, życzę zdrówka, żeby ten katar Ci się nie rozhulał;-)
Dziunka - z czekolady ten "kształt"?;-):-p:-)
Polaa, zapraszam też i do mnie na prasowanko - zalega mi na fotelu, a ja tylko przechodzę obok i ..nic:zawstydzona/y::-)
Kurcze, myślałam, że odpocznę na jakiś czas od ząbków małej, a tu już rosną jej kolejne - obydwie dolne dwójki..No i tradycyjnie już w nocy pobudka z wrzaskiem, biedactwo moje..zanim usnęła w końcu była 4.30, a ja o 5.00 wstaję do pracy:-(:-(..

reklama
ilona212, maxwell80 - dziewczyny nie ma sprawy :) z przyjemnościa a może w zamian pozmywacie mi naczynia?? Ja tego nie cierpie robić...a teraz właśnie się biorę za prasowanie:))
kilolek - kobieta nieodpowiedzialna, brak słów. Nie dziwię, ze się zdenerwowałaś...masakra
Kasiiula - zdrówka!! Wiem coś o tym bo to samo teraz przechodze a co najgorsze Mały się chyb a zaraził bo ma katarek ;/

reklama
Wiem wiem, ale nie lubie myć garnków-w szczególności po ziemniakach hahahaha

edit: czy ktoś jeszcze wchodzi na czata???

boze garnki po ziemniakach to TRAGEDIA! nawet po odmoczeniu hehe. ja tam moge kubki pozmywac, ewentualnie talerze po kanapkach ale garnki i butelki po Oliverze to nie moja dzialka hehe

Kilolek- brak mi slow na Twoje przygody itp. achhh Ty to sie nastresujesz :* buziak na polepszenie humorku :*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry