dziunka24
Mama J&J
Kilolku dlatego ja jestem tak bardzo przeciwko tym wszystkim klubom malucha itp. Bo nad nimi nie ma żadnej kontroli, Bóg jeden wie co z tymi dziećmi tam wyprawiają.
Tak jak ja
Cleo biedny Iguś , mam nadzieję że drugi dzień ur też się udał.
Mama zastanów się dobrze nad takim związkiem. To on powinien za Tobą latać a nie Ty za nim. I co będziesz z dzieckiem siedzieć non stop w domu bez pieniędzy? Jak można żyć bez pralki przy małym dziecku? On powinien na głowie stanąć i pralkę kupić. CO TO WOGÓLE ZA FACET??? To pizduś a nie facet!!! WIesz nie wiem jaka jest Twoja sytuacja ale nie widzę sensu przeprowadzki do niego, bo i tak na moje za pół roku będziesz chciała stamtąd uciec.
Ja po urodzinach. Było 5 ciast + tort, niestety kolacji nie, bo A nie dostał wypłaty, tzn dostał - 100 zł. I co ja miałam z tym zrobić? Ale w efekcie każdy tak się obżarł ciastem że jak zaproponowałam że tam jakieś wędliny wystawię to nie chcieli.
Asia chodzi na całego po całym mieszkaniu. Zaraz wstawię dwa filmy na postępy
Ja moge wam pozmywac, ale garnki po ziemniakach zostawie ;-)
Tak jak ja
Cleo biedny Iguś , mam nadzieję że drugi dzień ur też się udał.
Mama zastanów się dobrze nad takim związkiem. To on powinien za Tobą latać a nie Ty za nim. I co będziesz z dzieckiem siedzieć non stop w domu bez pieniędzy? Jak można żyć bez pralki przy małym dziecku? On powinien na głowie stanąć i pralkę kupić. CO TO WOGÓLE ZA FACET??? To pizduś a nie facet!!! WIesz nie wiem jaka jest Twoja sytuacja ale nie widzę sensu przeprowadzki do niego, bo i tak na moje za pół roku będziesz chciała stamtąd uciec.
Ja po urodzinach. Było 5 ciast + tort, niestety kolacji nie, bo A nie dostał wypłaty, tzn dostał - 100 zł. I co ja miałam z tym zrobić? Ale w efekcie każdy tak się obżarł ciastem że jak zaproponowałam że tam jakieś wędliny wystawię to nie chcieli.
Asia chodzi na całego po całym mieszkaniu. Zaraz wstawię dwa filmy na postępy
bedzie na kafelki i umywalke i lustro bo tego nam brak. wow ciezki szok bo 1-szy raz ktos nam cos dał. A przyznac musze ze moj D. wszystko robi sam... elektryke, odplywy kanalizacji, wneke na drzwi pdzesuwał sam, murował, tynkował, wstawial drzwi, okna, gipsował, z rodzicami moimi malowal i kladl podłoge nawet szafe zabudowana na klamoty robi z tesciem sam i sufit podwieszany na klatce schodowej. jedynie fachowiec przyszedł do wody bo taam sa rury plastikowe i jakas zgrzewarka musiala byc. trzeba zaznaczyc ze nie jest to zgodne z jego wykształceniem ale chłopak złota rączka i za to go cenie. Nie idzie na latwizne.