Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ostatnio w naszej lokalnej gazecie czytałam o gwarze. Zastanawiam sie jak to jest w waszych miastach.
U nas mozna bylo usłyszec:
* tam masz leżeć-czyli tam leży .... np pilot
*jo- czyli tak (w sumie nie wiem czy to gwara)
Jak to jest u was??
u mnie można uslyszeć wszystko. Masa ludzi, cąła polska zjeżdża się pod Warszawę (do pracy w stolicy) strasznie ciężko znaleźć kogoś ko się tu urodził i wychowałDziewczyny ostatnio w naszej lokalnej gazecie czytałam o gwarze. Zastanawiam sie jak to jest w waszych miastach.
Jak to jest u was??
a propos kotow i ogarniania, ostatnio moj ulubiony kawal
ida dwa koty po pustyni jeden mowi do drugiego:
kurde stary, nie ogarniam tej kuwety![]()
w sumie powiedzenie "co masz minę jak kot srający na pustyni"

"jest czarna i wredna"
a ja dzis lajtowy dzień ... choc zaczał sie nie ciekawie ...moj szanowny tż od rana wkurwiać mnie zaczal ... nie zdazyłam odpalić samochodu juz kilka uwag ... jedziemy znow cos nie pasuje ... pozniej puszka na drodze ja minełam ją a on z morda ze malo nie najechałam itp ... to wzialam zjechałam na pobocze i usiadłam do tyłu... 20 min siedzielismy ... kilka zdań do wymiany ale i tak wygrałamdupek jeden a pozniej do mnie "daj buzi" w dupe chyab
![]()
teraz se Broka kończe![]()

Moja krew!!!Dziewczyny ostatnio w naszej lokalnej gazecie czytałam o gwarze. Zastanawiam sie jak to jest w waszych miastach.
Jak to jest u was??

u mnie można uslyszeć wszystko. Masa ludzi, cąła polska zjeżdża się pod Warszawę (do pracy w stolicy) strasznie ciężko znaleźć kogoś ko się tu urodził i wychował

Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niech żyje nam!!