Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ilona dialektologia nie jest to moja mocna strona , ale "jo" jest to słowo z JĘZYKA kaszubskiegoDziewczyny ostatnio w naszej lokalnej gazecie czytałam o gwarze. Zastanawiam sie jak to jest w waszych miastach.
U nas mozna bylo usłyszec:
* tam masz leżeć-czyli tam leży .... np pilot
*jo- czyli tak (w sumie nie wiem czy to gwara)
Jak to jest u was??
Myszkin biedak teski za towarzyszem , spał z nami cała noc w nogach:-(CLEO SERDECZNIE TOBIE I IGORKOWI GRATULUJE!!!! MAM NADZIEJE, ZE KAPCIE JESZCZE MASZ Z PORODU?
musze wyprac i beda na zimę po domu 

masz pamięć:-)mammusze wyprac i beda na zimę po domu
masz pamięć:-)
o tej porze już leżałam na sali z kruszynką w ramionach:-) zaraz się poryczę..buuuu
IGOREK STO LAT![]()
![]()
Witam :-)
Właśnie wróciliśmy od lekarza, Mały chorysilna biegunka i to nie od zębów:-( jakieś wstrętne zatrucie, najgorsze jest to, że nie chce nic jesć ani pić:-
-( na siłę mu dajemy chociaż pić bo na jedzenie to nie chce patrzeć, jeśli tak samo będzie do jutra to mamy znowu się zgłosić do przychodni rano i nie wiadomo czy nas do szpitala nie skierują...
Miłego dnia :-)
IGOREK STO LAT![]()
![]()
Witam :-)
Właśnie wróciliśmy od lekarza, Mały chorysilna biegunka i to nie od zębów:-( jakieś wstrętne zatrucie, najgorsze jest to, że nie chce nic jesć ani pić:-
-( na siłę mu dajemy chociaż pić bo na jedzenie to nie chce patrzeć, jeśli tak samo będzie do jutra to mamy znowu się zgłosić do przychodni rano i nie wiadomo czy nas do szpitala nie skierują...
Miłego dnia :-)