reklama

Listopad 2009

reklama
Kasiula jak poczytałam i popatrzyłam to musiałam sobie naleśniki z nutellą zrobić :)))
Chyba ja zacznę ciasta jakieś modzić bo tak nie może być!
Aha, jak będziesz miała nadwyżki to i ja poproszę kurierem :)

Pola, trzymam kciuki żebyście do szpitala nie musieli iść!

Mama_marcela Twój post o mężu rzeczywiście był trochę przerażający, rozumiem, że pod wpływem emocji i chwili tak napisałaś, bo gdyby to prawda była to współczuję!

A dla Igorka 100 LAT! Jutro zjawiam się na kawkę i ciacho z Olafciem :)

Moje ciacho się właśnie piecze, potem bede musiala wygrzebac srodek i zrobić i nałożyć masę śmietanową. Nastawilam sobie zegarek zeby nie spalić jak Klaudzia ;D Małego uśpiłam o 16, zjadłam coś na szybko i odpoczywam. Chudnę w oczach bo z lenistwa nie chce mi sie nic przyrządzać ;/ a już bym nie chciała spadać z wagi i wracac do wagi sprzed ciąży ;/

Moje ciacho się właśnie piecze, potem bede musiala wygrzebac srodek i zrobić i nałożyć masę śmietanową. Nastawilam sobie zegarek zeby nie spalić jak Klaudzia ;D Małego uśpiłam o 16, zjadłam coś na szybko i odpoczywam. Chudnę w oczach bo z lenistwa nie chce mi sie nic przyrządzać ;/ a już bym nie chciała spadać z wagi i wracac do wagi sprzed ciąży ;/
kolejna z ciachem tu wyskakuje, no! :)
ja dziś mam dzień wyrodnej matki i nie zabrałam syna na spacer!!! Pierwszy raz! Ale miałam imprezowy weekand i po prostu wymęczona jestem więc i teraz idę się zdrzemnąć bo Olaf właśnie drugą drzemkę łapie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry