anawawka
muśka 2 córek
Cleo - ehhh niestety mam przykład z jednej wsi, gdzie pies przy budzie jest normą, w błocie stoi, bo ma budę na piachu.... ehhh. mi się też marzy mały domek...
Ula - Cyc pozostanie z Tobą zawsze, w Twoim sercu, myślach, zdjęciach... wiem ciężko, płacz, kwękaj, stękaj.. ja strasznie przeżyłam decyzję o uśpieniu psa.. do tej pory nie mam żadnego, by się nie przywiązywać, poza tym wychodzę na 10 godzin, więc szkoda mi męczyć zwierzaka... ehhh
Martolinka - ja mam namiastkę koszenia trawy... mam ogódek przy tarasie. Ale marzy mi się domek z ogródkiem. Zazdroszczę tak wczesnego snu synka..
Dziunka - moje też tak zasypiają...
Kikolek - ale masz życie, ciągle coś się dzieje, a opowiadanie o kotku... ehhh
niezła małpa z niej. A praca - fiu, fiu podziwiam śliczności!!!
Ula - Cyc pozostanie z Tobą zawsze, w Twoim sercu, myślach, zdjęciach... wiem ciężko, płacz, kwękaj, stękaj.. ja strasznie przeżyłam decyzję o uśpieniu psa.. do tej pory nie mam żadnego, by się nie przywiązywać, poza tym wychodzę na 10 godzin, więc szkoda mi męczyć zwierzaka... ehhh
Martolinka - ja mam namiastkę koszenia trawy... mam ogódek przy tarasie. Ale marzy mi się domek z ogródkiem. Zazdroszczę tak wczesnego snu synka..
Dziunka - moje też tak zasypiają...
Kikolek - ale masz życie, ciągle coś się dzieje, a opowiadanie o kotku... ehhh

niezła małpa z niej. A praca - fiu, fiu podziwiam śliczności!!!
a spodnie zaraz zobaczę