reklama

Listopad 2009

reklama
dziunka, sliczny kicius! jak sie nazywa?
ula,z tego co kiedys czytalam to kastrowane koty (kocurki) powinny jesc tylko sucha karme, i to najlepiej taka dla kastratow, bo po tej operacji nie przyswajaja prawidlowo bialka

mama przeproszona i jest cacy :)

Dziunka jejku moze mi sie uda mojego jeszcze namowic na kotka, strasznie lubie kociaki. Az mi teskno za moja Maja... (musialam ja uspic jak bylam jeszcze w ciazy) nie wiem czy pamietasz, pisalalm o tym dawno temu, miala chore nerki. A... co do karmy, to ja mojego kota tez karmilam tylko sucha karma, ale zawsze kupowalam z lepszej firmy Royal Kanin to byla jej ulubiona. I do tego woda. Moj kot praktycznie tylko to jadl, i nawet jak jej dalam cos innego to nie chciala ;?

Dziunka zmienie suwaczek, tylko innym razem, bo dzisiaj juz nie mam sily.. ide cos przekasic i pod prysznic. Jutro mamy Nissefest (Mikolajki ) w przedszkolu, to bedzie ubaw ;o)

Etna, u nas przedszkole jest od okolo roczu do 3 lat (przyajmniej moja grupa dzieci). Madelenka nie byla jedynym dzieckiem niechodzacym, mamy jeszcze jedna dziewczynke miesiac mlodsza i bawily sie razem na podlodze. Zabawki sa wzasiegu ich wysokosci, tak ze dawaly sobie rade. No moze bardziej Madelenka marudzila zebym ja prowadzila za raczke. Teraz to mi o wiele lzej w pracy, bo mala zajdzie sobie sama tam gdzie ma ochote. Ogolnie to starsze dzieci lubia z nia sie bawic, bo ona to jak zywa lalka dla nich ;o)
Dzieki za kuchnie. Madelenka kuchanie juz przetestowala. Jak jej sie nudzi a ja mam robote w kuchni, to wsadzam ja do szuflady z pojemnikami mlastilowymi i sama mi robi pozadki, ale ma wtedy ubaw, a ja moge obiad ugotowac ;o) Mialam gdzies nawet takie zdjecie...

Ostatnia edycja:
Cleo dużo zdrówka życzę!!!1 ta goraczka musi byc straszna, powinnas oddac komus dzieciatko i wypoczac chociaz chwilke zeby wydobrzec bo padniesz.

Kilolku 3kg to ty w tydzień nazbierałaś??? ja musialabym chyba jesc tonami, zamiast przybierac ja ciagle gubie i nie wiem czemu, wczoraj rano na wadze bylo 57,3kg nigdy w zyciu tak malo nie wazylam. Najwazniejsze ze tobie te kilogramy nie przeszkadzaja i tak trzymaj. A podejscie do meza jak do czlowieka bardzo ludzkie jestes dobroduszna!!!

Dziewczyny nieczujące "magi" swiat prosze zrobcie to dla waszych pociech, one sa male ale duzo rozumieja i taka przyjazna, ciepla atmosfere napewno wyczuja.

Ula co planujesz nowa kuchnie??? ta kinguli super ale w zyciu bym nie dala za kuchnie tyle kasy o nie.
hehe
no niestety teraz to juz mi mocno przeszkadzają te kilogramy, bo mocno mnie ograniczają, no i nie wygląda to dobrze :/ a niestety 3 kg nie są jeszcze szczytem tego co potrafię utyc w tydzień

Edit: zapomnialam się pochwalić, ze skończyłam!!! Same przyjemności zostaly - ubrac choinkę i zapakowac prezenty

Ostatnia edycja:
Witam! Wczoraj WAS trochę przeczytałam i padłam... dziś pełnia, więc może moje dziewczyny przestaną się w nocy kręcić....
Wyjatkowa - ehhh faceci.... nie jest w stanie taki jeden z drugim pojąć, że dziecko oczywiście tak , ale w odpowiednim momencie...
Cleo - zdrowia i to jak najszybciej ...
Mama - mam nadzieję, że ciocia się WAM nie posypie już więcej .... jednak starość nie wyszla co niektórym...
Kikolek - życzę mniej stresów, mnie od stresów jeść się nie chce,,, i zazdroszczę już skończenia porządków, ja zapewne wiosną dokończę.
Dziunka - śliczny rudasek...
Anadri - zdrowia, oby syrop cebulowy podziałał,
Kingula - nieźle rozgadana Twoja córa!!!
U nas stara bida, dziewczyny znów przechodzą same siebie, ale pogoda nietęga by się wietrzyły - wczoraj u nas urywało łep na osiedlu i okolicach. Czekam na wiosnę, bo wtedy można z nimi więcej na dworze siedzieć...

Nasza Martolinka zgubiła telefon, a teraz popsuł jej się laptop:szok: biedulka. A ja narzekałam ze mi się zamki popsuły kolejno: w butach, kutce i torebce:-D

Super pani mojej córki nie wywiesiła na tablicy ogłoszeń że dzieci maja przyjść dziś w strojach galowych:dry: Julia była ubrana normalnie, spodnie bojówki i te sprawy :-DA się pyta czy dzieci miały być na galowo, ona ze tak. No to on dzwoni do mnie, ja szykuję ciuchy, mijamy się w drzwiach i lecę do szkoły.
I tam wszystkie dzieci w sukienkach i koszulach i mówię "Mogę Julkę na chwilę porwać bo chcę ją przebrać w sukienkę?" A ona na mnie spojrzała, jak na ufo, gały swoje wywaliła i pyta "A PO CO?" :szok:
Zdębiałam. Ale mówię że wszystkie dzieci w pięknych strojach, Julka musi także, zabrałam młodą i przebrałam. No normalna idiotka z tej baby.
Nie dośc że żadnego ogłoszenia o stroju, nic! pewnie rodzicom wczoraj mówiła, ale nas nie było w szkole, ale chyba powinna trochę szybciej? Parę dni?

reklama
Witam, u mnie powoli porzadki świateczne sie robia, jeszcze musze wyskoczyc do miasta dokupic kilka prezentów i moga byc juz swiata. Dostalismy zaproszenie na sylwestra i teraz mam dylemat co zrobic. Bardzo bym chciala isc ale Maja ostatnio dala babci popalic i nie wiem czy moge ja zostawic. Ah jeszcze troche czasu zostalo na zastanowienie. Musze sie pochwalic ze mam paznokcie hehheheheheh W koncu sie zdecydowalam, mam bardzo krótkie, nie takie szpony, kosmetyczka stwierdzila ze jeszcze takich krótkich nie robiła hihih. Odrazu wygladam jak czlowiek ;-)

Dziunka kotek śliczny, a baba z przedszkola poprostu ekstra. Rozmawialas juz z nia??
Martolinka wspolczuje zaginionego telefonu i popsutego laptopa.
Cleo zdrowka
Kilolek daj info jak przytyć plissssss

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry