kiragold
mama Ignasia
Ilona o tej samej godzinie wstaliśmy i mya wczoraj sesja monopolowa, graliśmy do 2 w nocy.
I dobrze będzie jak on się spakuje i w końcu stąd pójdzie.
dziunka czy ja ci juz mowilam ze super wygladasz na zdjeciu w avatarze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ilona o tej samej godzinie wstaliśmy i mya wczoraj sesja monopolowa, graliśmy do 2 w nocy.
I dobrze będzie jak on się spakuje i w końcu stąd pójdzie.
dziunka czy ja ci juz mowilam ze super wygladasz na zdjeciu w avatarze?no napatrzec sie nie moge
wiadomo po kim twoje dziewczyny takie laski
ale się uśmiałam! Dziś rano właśnie stwierdziłam ze mam obrzydliwy awatar i muszę go zmienić
Ale dzięki;-)
szok. Siedział na kanapie i trząsł się ze strachu. Pod koniec wizyty udało mi się go namówić na pogłaskanie ;-)z mojego skromne doswiadczenia, brakuje mu drugiego kota do zabawy.... a tak wlasnie sie "bawia" miedzy soba mlode koty... no i teraz Ty sluzysz "zastepczo"HAHHAHAale się uśmiałam! Dziś rano właśnie stwierdziłam ze mam obrzydliwy awatar i muszę go zmienić
Ale dzięki;-)
Dziewczyny dzięki za dobre słowa i tak dalej, ale niepotrzebnie się wysilacie. Sytuacja się nie zmieniła, nadal nie mogę na niego patrzeć. A jeszcze moja mama się na kawę wprosiła!!! Półtora miesiąca jej nie było i akurat dziś przyjechała! No szlak by to trafił. Na szczęście po godzinie się zwinęła.
Miłek jak zobaczył kota to wpadł w histerię, i tak za każdym razemszok. Siedział na kanapie i trząsł się ze strachu. Pod koniec wizyty udało mi się go namówić na pogłaskanie ;-)
KOCIARY dlaczego kot mnie drapie? Ja rozumiem że on się bawi ze mną, ale może sam przyjść , ja go zaczynam głaskać, a on uszy składa, przytrzymuje moją rekę łapami i gryzie i to wcale niedelikatnie. A wczoraj zadrapał mnie w rękę do krwi. O co mu biega?
Martolinka jak tam ;-)??nocka udana;-)
....
kurcze udana i to jak
polecam takie rotyczne seanse-maratony. nie wiem co mu odbiło , ale badac tego nie bede. Niech szaleje jak najczesciej
pomniałam juz jak wygladaja rodzice po nieprzespanych nocach
z mojego skromne doswiadczenia, brakuje mu drugiego kota do zabawy.... a tak wlasnie sie "bawia" miedzy soba mlode koty... no i teraz Ty sluzysz "zastepczo"
![]()
.
) no ale jakbymmiała w tą zime jechać do Farncji to już chyba lepiej w ciepłe miejsce ;-).Tylko ja się ciągle zastanawiam czy gdybyśmy lecieli samolotem to czy ja musze wyjąć na czas lotu kolczyk z brwii?
Nigdy jeszcze go nie wyjęłam
.
haha mój mnie puka palcem w uda i pyta "i jak...?" a mnie szlak wtedy btaki trafia że mam ochotę mu przylożycMartolinka - wow, ale ma gest Twój men... mój ... z romantycznych tekstów to ma "chodź idziemy na podłogę..."![]()
"ale mi się chceeeee!!!"