Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
takie samem mam odczucie :| a najlepiej jak wpdam np po cos konkretnie i wchodze bez kosza i ide szybko miedzy półkami ... to normalnie widze jak chodza za mnaI my po spacerku jesteśmydziś nietypowo , bo wózkowy a musialam wiecej zakupow zrobić
Antek juz powoli oczka trze więc zaraz go położę.
Czy u Was w rossmanie też sa tacy natrętni ochroniarze? za każdym razem wchodząc tam czuję się jak potencjany złodziej a nie klient? Chodzą wszędzie ,zaglądaj do koszyka , wózka . Wszystko tak perfidnie , bez dyskrecji. Fatalne zachowanie. Korci mnie żeby zwrócić im uwagę , ale się powstrzymałam

my juz mamy kubekJa dzis bylam w rossmanie i u nas ochrona jest oki, kupilam pampki i zaraz zamowie kubek przez internet. Mysle zeby tez zdjecia wywolac, robilyscie tak kiedys?? A wscipskiego ochroniarza mamy w biedronce, jedny co za burak, tak mi dziala na nerwy ze kiedys pojde do kierownika i mu powiem co mysle . Juz jest tak beszczelny ze szok, zaglada pod wozek, gapi sie w koszyk. wrrrrrrr![]()
dziewczyny ocb z tymi pampkami i kubkiem? Kupiłyscie pampersy oryginalne i mozna miec kubeczek ze zdjęciem maluszka? bo tak czytam od jakiegos czasu ale pi razy oko i nie wiem![]()
my juz mamy kubeka fotki gdzie indziej wywołujemy ale tez przez neta
![]()
na co ?daj namiar plis ;-)