• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ech M jeszcze w robocie.Zaraz powinien być i padnie pewnie spać. Odpuszcze mu dziś nocny dyźur do dziecka :)
przejrzałam chyba już wszystkie posty na tym forum więc idę pod wodę i poczytam sobie Zwierciadło
Miłego wieczora!!!!

reklama
Pawel dopiero zasnal, co sie naplakal i najeczal to jego, glowa mnie rozbolala, a Bartek zasnal w ciuchach razem z nim

Ja w ferie dyzuruje sama, ale od poniedzialku rowno-uprawnienia będą

Dziunka a czemu ta malo??? Jak tam przesluchanie?

a ja frajerka sama wstaję do dzieci. Mój nie slyszy jak płaczą czy wołają co prawda mówi żebym go zbudziła to on pójdzie ale zwykle zapominam i odruchowo od razu lecę. Poza tym mój znaim sie wyszykuje... jakby na bal szedł a nie do dzieciaka - musi sie ubrac bo mu zimno: skarpety i dres :/ a potem jesczez wysikać... ja już 3 razy jestem w tym czasie na miejscu a zanim on dolezie to ię dzieciaki cąłkiem rozbudzaja, nie mówiąc juz o mnie

dziunka - nie zalamuj sie. Wszystko sie jakos ulozy;) trzymam kciuki.
etna- jak tam Pawelek? Lepiej juz?
mama - biedna:( wspolczuje! Musisz jakos to wszystko ogarnac, mysl o sobie tez, nie tylko o cioci...i maz Ci musi pomoc bo inaczej sie wykonczysz:(
kilolek ale mnei rozbawilo to co napisalas jak Twoj maz wstawalby do dzieci heh:)
Moj wstaje bez zadnego problemu, oczywiscie jak jest w domu bo pracuje prawie caly czas na nocki. W weekendy wstaje ale daje mu odespac caly tydzien wiec czesciej ja wstaje ale...to zdarza sie raz na tydzien moze bo Mlody przesypia na szczescie cale noce;)
ale mnie wkurza moj, lezy tu kolo mnie chory, narzeka, wzdycha, ledwo na oczy patrzy bo goraczke ma(nawet prace sobie odpuscil co znaczy ze rzeczywiscie chory) i mu mowie: idz juz do lozka a nie wzdychaj jakbys umierac mial to sobie skroty meczow oglada:wściekła/y: nie przegada, oddycha jakby umierac mial. Wkurza mnie jak nie wiem co;/ az sluchawki zalozylam i slucham muzyki bo zwariuje;/ chyba niewyrozumiala jestem troche...:(

polaaa tak to juz jest jak chlop chory to umierajacy

Pawel dzieki, nawet, nawet, ale marudzil dzisiaj na calego no i spal jedno szczescie. Jeszcze niech ten kaszel nas opusci i bedzie dobrze, goraczka mam nadzieje ze poszla w zapomnienie

pola ale się uśmiałam hehehe ale niestety facet jak jest chory to jest gorszy niż dziecko , znam kilka takich przypadków
dziunka współczuje ,ale wierze że dacie sobie rade :)

reklama
Dziunka współczuje i doskonale cie rozumiem co to za ból, w tamtym roku co miesiac mielismy taka sytuacje i gdyby nie moja mama i teściowa to byśmy pewnie w długi popadli, jesc co nie mieli. Ale pamietaj ze po burzy wychodzi slonce, i tego ci życze. Twoj A ma juz prace czyli bedzie z górki. Trzymam kciukasy za was, moja ty siostro bliźniaczko. ;-)
Kilolek twoj maz jest poprostu świetny hehe
Etna zdrówka dla synka

Witam wszystkie. Ja znowu z samego rana w internecie, to już podchodzi pod uzależnienie. Ja wstaje i włączam kompa, nawet jesli nie bede go używać, chore. Dziś wielki dzien, idziemy na 10.00 do klubu mam, zobaczymy czy Majka bedzie miala sie z kim pobawic a ja z kim pogadac. Pozniej do urzedu pracy zobaczyc czy staż jakiś maja. Ma ktoś z was taki bujak: LITTLE TIKES BUJAK KONIK NA BIEGUNACH +GRATISY (1388077736) - Aukcje internetowe Allegro , czekam na opinie bo chce kupic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry