anawawka
muśka 2 córek
Witam i ja z rana!
Mama - ja bym zostawiła choć na jeden dzień takiego faceta w domu z listą co ma zrobić i jak doglądać ciotki... to by zobaczył jaki to kierat..
Nie zazdroszczę takiego życia, trzym się kochana .. dla synka;-)
Dziunka - to nieciekawa sytuacja, mam nadzieję, że będzie dobrze...
Kikolek - mój prawie tak samo, nim się dobudzi, niby zajaży, że trzeba wstać to ja 3 razy oblecę chałupę... autentyk z naszego życia - obudzony Małżon poproszony o zrobienie mleka dziecku, dam mi smoczka, poszedł do kuchni włączył czajnik, wrzucił torebkę mięty do kubka, poszedł do wc, a potem dopiero zajażył, że trzeba dziecku mleko zrobić....

Polaa - dobrze, że masz słuchawki to chociaż nie słyszałaś żężenia
, niestety faceci tak mają , pada na twarz, ale chociaż skróty obejrzy...
Ilona - jak byliśmy na Wigilii taki bujak dostała córka moich znajomych, Gośka na niego od razu wlazła i się huśtała.... my mamy inny i też jest przez obie okupowany.., jak znajdę go to wkleję stronkę
Edit. http://allegro.pl/piekne-konie-na-biegunach-2w1-4-kolory-kon-ss-i1417011639.html dokładnie takiego posiadamy.
A moje kochane kobity o 20.15 już spały, lecz koło 21 się na chwlkę przebudziły, bo jakiś kretyn stukał głośno, potem spędziłam miły wieczór z małżonem...;-)
Mama - ja bym zostawiła choć na jeden dzień takiego faceta w domu z listą co ma zrobić i jak doglądać ciotki... to by zobaczył jaki to kierat..
Nie zazdroszczę takiego życia, trzym się kochana .. dla synka;-)Dziunka - to nieciekawa sytuacja, mam nadzieję, że będzie dobrze...
Kikolek - mój prawie tak samo, nim się dobudzi, niby zajaży, że trzeba wstać to ja 3 razy oblecę chałupę... autentyk z naszego życia - obudzony Małżon poproszony o zrobienie mleka dziecku, dam mi smoczka, poszedł do kuchni włączył czajnik, wrzucił torebkę mięty do kubka, poszedł do wc, a potem dopiero zajażył, że trzeba dziecku mleko zrobić....

Polaa - dobrze, że masz słuchawki to chociaż nie słyszałaś żężenia
, niestety faceci tak mają , pada na twarz, ale chociaż skróty obejrzy...Ilona - jak byliśmy na Wigilii taki bujak dostała córka moich znajomych, Gośka na niego od razu wlazła i się huśtała.... my mamy inny i też jest przez obie okupowany.., jak znajdę go to wkleję stronkę
Edit. http://allegro.pl/piekne-konie-na-biegunach-2w1-4-kolory-kon-ss-i1417011639.html dokładnie takiego posiadamy.
A moje kochane kobity o 20.15 już spały, lecz koło 21 się na chwlkę przebudziły, bo jakiś kretyn stukał głośno, potem spędziłam miły wieczór z małżonem...;-)
Ostatnia edycja:

ja dzis jade z młodym na plac zabaw wiec tez bedzie zabawa.