• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witam i ja z rana!
Mama - ja bym zostawiła choć na jeden dzień takiego faceta w domu z listą co ma zrobić i jak doglądać ciotki... to by zobaczył jaki to kierat..:wściekła/y: Nie zazdroszczę takiego życia, trzym się kochana .. dla synka;-)
Dziunka - to nieciekawa sytuacja, mam nadzieję, że będzie dobrze...
Kikolek - mój prawie tak samo, nim się dobudzi, niby zajaży, że trzeba wstać to ja 3 razy oblecę chałupę... autentyk z naszego życia - obudzony Małżon poproszony o zrobienie mleka dziecku, dam mi smoczka, poszedł do kuchni włączył czajnik, wrzucił torebkę mięty do kubka, poszedł do wc, a potem dopiero zajażył, że trzeba dziecku mleko zrobić....:-D:-D
Polaa - dobrze, że masz słuchawki to chociaż nie słyszałaś żężenia :-D, niestety faceci tak mają , pada na twarz, ale chociaż skróty obejrzy...
Ilona - jak byliśmy na Wigilii taki bujak dostała córka moich znajomych, Gośka na niego od razu wlazła i się huśtała.... my mamy inny i też jest przez obie okupowany.., jak znajdę go to wkleję stronkę
Edit. http://allegro.pl/piekne-konie-na-biegunach-2w1-4-kolory-kon-ss-i1417011639.html dokładnie takiego posiadamy.

A moje kochane kobity o 20.15 już spały, lecz koło 21 się na chwlkę przebudziły, bo jakiś kretyn stukał głośno, potem spędziłam miły wieczór z małżonem...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Wam. Nie mam jakoś chęci i czasu na neta ;/ W domu stoi rowerek pozyczony od B ciotki a mój mały odgryzł sporą częśc rączki (tej gumy czarnej) no i nie wiem co zrobić :( Ehhhh Wyc mi sie chce jak myślę o tym,ze sam nawet sekunde nie może być.... Ze wszedzie syf w domu,że łózeczkiem zastowione drzwi zeby nie poszedł do pokoju i nie budził B i nie gryzł reszte rowerka ;/

Dziś musze wyjśc na miasto coś kupić , bo zwariuje w tym domu. :-(

Dziunka a czemu ta malo??? Jak tam przesluchanie?

Przesłuchanie dopiero 2.02.
A tak mało bo niestety, grosze zarabiam, a już musiałam brać zaliczki wcześniej:-(

kurcze, przeżyć za 700 zł całą rodziną w miesiąc to musi być wyczyn Dziunka!

No zobaczymy czy się uda dokonać wyczynu:eek::-D

Dziunka współczuje i doskonale cie rozumiem co to za ból, w tamtym roku co miesiac mielismy taka sytuacje i gdyby nie moja mama i teściowa to byśmy pewnie w długi popadli, jesc co nie mieli. Ale pamietaj ze po burzy wychodzi slonce, i tego ci życze. Twoj A ma juz prace czyli bedzie z górki. Trzymam kciukasy za was, moja ty siostro bliźniaczko. ;-)
Kilolek twoj maz jest poprostu świetny hehe
Etna zdrówka dla synka

Witam wszystkie. Ja znowu z samego rana w internecie, to już podchodzi pod uzależnienie. Ja wstaje i włączam kompa, nawet jesli nie bede go używać, chore. Dziś wielki dzien, idziemy na 10.00 do klubu mam, zobaczymy czy Majka bedzie miala sie z kim pobawic a ja z kim pogadac. Pozniej do urzedu pracy zobaczyc czy staż jakiś maja. Ma ktoś z was taki bujak: LITTLE TIKES BUJAK KONIK NA BIEGUNACH +GRATISY (1388077736) - Aukcje internetowe Allegro , czekam na opinie bo chce kupic.

No własnie o to chodzi że nie ma stałej pracy:-(

Etna zdrówka dla Pawełka!

Koty już lepiej, potrafią siedzieć w jednym pomieszczeniu i nie bić się przez 10 min, wczoraj nawet czarno-biały schował się w kanapę i spał a Feliks czasem tam obwąchiwał ale po chwili rezygnował i nie zaczepiał. Także SUKCES!

Witajcie,
Ilona ja chyba też jestem uzalezniona:tak: ja dzis jade z młodym na plac zabaw wiec tez bedzie zabawa.
Polaa mój jak jest chory to mam ochote go wyrzucic. Wystarczy ,z e głowka boli i juz jest dramat:eek:;-)
Kilolek mój maz najczesciej wstaje do dziecka bo twierdzi ,z e zanim mnie dobudzi (taka ze mnie matka , ze placzu czesto nie słysze- spie jak kłoda) i wyjasni o co mu chodzi to on juz dawno jest u Antka:-D
zima nas zasypała;-)
Mama zrob jak dziewczyny mowia, zostaw swojego meza z ciotka i wyjdz zobaczymy jak wtedy bedzie spiewał

Mówiliście o sikaniu na łóżko?? To ja się w duchu cieszyłam że mnie to nigdy nie spotyka, czasem tylko pod wannę przed samą kąpielą;-) i co? Wczoraj rano sik na łóżko, wieczorem powtórka:wściekła/y:

Hey kobitki. Ja sobie siedze na kompie a mały rozwala swoje buty hehe... Rybka mi się rozmraża więc trza bedzie powoli ziemniaczki obierać bo mąż o 13 do pracy jedzie. Ja sobie dziś pojade na jakieś zakupki, musze kupić tablice magnetyczną w Ikei bo wszędzie mam jakieś walające świstki. Czas na porządki :)))

czesc dziewczynki ja też juz na nogach po badziewnym sniadanku :)
Mój mąż jak jest chory to nawet nie piknie, kiedy jest przeziębiony wogole nie zwraca na to uwagi, teraz jest i bierze leki zeby sie szybciej wykurować zeby małego tfuuuu nie zarazic, robi wszystko i wypije i zje wszystko co mu dam na chorobę. Osttanio wywalił sobie kręgosłup bolał go bardzo, ale nie pojechał na nastawienie - nawet nic nie mowił ze go cos boli, normalnie kąpał małego, zajmował się domem - chłop ma być twardy a nie miękki jak "baba". Nie wyobrazam sobie leżącego H podczas choroby i jeszcze jęczącego.
Mały spi u nas w sypialni, częśc nocy ja spię z mężem w pokoju dziennym a kiedy mały sie w nocy obudzi idę do niego i czasami spimy z Olinkiem razem. Kiedy śpię z Olinkiem w sypialni a kręci sie Olis do jedzonka ja tylko puszczam sygnał mężowi a on w 3 minuty jest z gotową butlą ;p ja juz nie wstaję. Kiedy spię z męzem a słyszę w niani ze Olis się budzi ja idę bo mąż tak nie utuli jak mamusia :)
Miłego dnia dziewczynki!!! Te pracujące-miłej pracy!!!

edit.muszę sie pochwalić ze przebiłam nam sie już pierwsza trójeczka górna i druga chyba niedługo też to zrobi ;D

Ostatnia edycja:
reklama
POLAA łączę się z Tobą w bólu jak już wcześniej pisałam mój odchudzający się na 2 tyg urlopie i od wczoraj zakatarzony. O matko ledwo dycha (tak twierdzi). A mi coś przeskoczyło w plecach nie moge się schylać, ale żadnej taryfy ulgowej. Co zorbić.ie

DZIUNKA nie wiem co powiedzieć, ta polska rzeczywistość. Głowa do góry.

U nas tata ma taki sen, że nic kompletnie nie słyszy Jasiek moża płakać ja 1000 razy wychodzić z łóżka a on nawet nie drgnie tylko zaczyna bardziej chrapać. To ja go wtedy raz dwa do salonu na kanape. Połowa nocy nieprzespana bo Jasiek ząbkuje (choć teraz narazie cisza) a druga bo mężuś smacznie spi i musi chrapać o nieeeee !!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry