Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To Ty chyba mało gotujesz my w tym czasie spalilismy z dobre 3 butleWitam i ja. Od rana buszuje na allegro, licytuje bujaczek i ciuszki dla malej. Mialam obiad zaczac robic, ale gazu mi zabraknie i musze czekac na mojego, zeby pojechal i kupil ;-) I tak dlugo wytrzymał ten gaz , butle mam od 10.10.2010. Ale data heheheh Milego dnia dziewczyny.
Ej szkoda że się na jutro nie zgadałysmy, moglibyscie wszystkie do mnie przyjechacWitajcie,
M w końcy wyprawił się do pracy - ma niesamowicie "długo ogon "
dziś odwiedzi nas dziunka
podobno maja isc mrozy ? juz sie nie moge doczekacNa razie jest troche śniegu i słońce.
Anawawka to miałyscie przygode. Az dziwne , ze mloda nie plakała
Szkoda tylko za placa sie nie zwiekszyla o np 100% 
Ja bym na twoim miejscu jeszcze sie wstrzymala ze spacerem, najwyzej ubierz go cieplej i otworz okno/taras . 

Śmiesznie to wyglada. U nas dzis ładnie, mroźno ale sloneczko świeci, za godz wyskoczymy na spacer. Jak sie uda to dzis lub jutro Maja bedzie miala bujak, mam tylko nadzieje, ze nie okaże sie zbednym, kurzacym sie gratem 
Teraz dostal antybiotyk i zasnal, jak myslicie mogę iść z nim na jakiś spacerek??? czy lepiej nie ryzykowac, dodam że ma tylko okropny kaszel jeszcze. No i wstałam o 7.30 zeby sie na jutro zarejestrowac w koncu do jego pediatry i sie udalo, tylko nie pytajcie na ktora: jutro na 7.45
:O, musimy go budzic o 7 zeby tam dojechac najpozniej, ale najwazniejsze ze sie dostalam na kontrole

Koniec pieczenia ciastek