• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Połozyłam mlodego , maz długo w pracy a tu nie ma mleczka :) pora na integracje z sasiadami. Pani Krysia przypilnowała młodego a ja po mleczko , troche sie przewietrzyłam i wrociłąm a ten spi snem kamiennym :)
Teraz jem pomaranczke i zagladam do Was a tu cisza :)

Połozyłam mlodego , maz długo w pracy a tu nie ma mleczka :) pora na integracje z sasiadami. Pani Krysia przypilnowała młodego a ja po mleczko , troche sie przewietrzyłam i wrociłąm a ten spi snem kamiennym :)
Teraz jem pomaranczke i zagladam do Was a tu cisza :)

a znalas wczesniej tą panią Krysie? tez bym zjadla pomarancze, jak dziunka dojechala do ciebie?

Alez oczywiscie :) ma 3 msce młodszego wnuka , czesto do nas zagaduje , wychodzi z mieszkania jak Antka słyszy na klatce . Miła kobieta , ale taka wszystkowiedzaca :)
Dziunka dojechałą i pojechała :)
Był u mnie Twój brat etna :) z fajna kolezanka ale mezatka - szkoda bo byłą b.sympatyczna

Alez oczywiscie :) ma 3 msce młodszego wnuka , czesto do nas zagaduje , wychodzi z mieszkania jak Antka słyszy na klatce . Miła kobieta , ale taka wszystkowiedzaca :)
Dziunka dojechałą i pojechała :)
Był u mnie Twój brat etna :) z fajna kolezanka ale mezatka - szkoda bo byłą b.sympatyczna
no wlasnie do mnie dzwonił, ze ma ci cos do oddania :-)

dobra sąsiadka, przynajmniej się przydała do czegoś ;-)

Mój mąż bawi się z dzieciakami helikopterem latajacym na pilota :baffled::baffled::baffled: duze dziecko, wariaci, paprotki tejsciowej podcieli.
Pawel spal w dzien 3,5 godz a padl o 20 i kto to skuma, raz tak raz tak

Ilona naprawde fajnie sie spotkac :) kto by pomyslał , ze przez internet mozna poznac tylu fajnych ludzi!!!

Etna zeby tylko sasiadka sie nie wczuła za bardzo :) a M juz sobie upatrzył ten helikopter , tzn.dla dziecka he he

anawawka wspólczuje stresu w markecie

mama to nie zaciekawie z ta ciocią jak ona takie podejscie do cibie ma

a ja dzis już miałam nie wchodzic, bo mam mega dola po semestralny rebraniu. Jakbym mogła to bym jutro z rana robotę od reki rzuciła :(((( Pierwszy raz mi się zdarzylo, by doorosli ludzie kiedy o nich mowię robili miny, przewracali oczami, jeden ojciec normalnie mnie przedrzeźnial, a drugi kpil sobie. Niestety sporo czasu upłynęło nim się zorientowałam, ze jego bezsensowne pytania to kpina ze mnie ku uciesze reszty gawiedzi :/

cos michaś mocno dziś kaszle i budzi się co chwilę, jakby mu sie po lekac pogorszyło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry