reklama

Listopad 2009

hej dziewzyny...

Martolinka,Kilolku a gdzie wy kupujecie te ksiazeczki o franklinie??i ile one kosztuja duzo jest czesci??bo moje dzieiaki tez lubia Franklina codziennie rano ogladaja go na tvn style:-)

Etna tez mamy te ksiazeczki"obrazki dla maluszka" i sa super Kaper je lubi..

reklama
no na pewno się opłaca bo tu doliczając przesylkę wychodzi kolo 5 zł za ksiażeczkę, a w księgarni kosztuja kolo 7-7,5 i calkiem fajne tytuły, jedne z lepszych. Do samodzielnego czytania tylko 1 sztuka ale zanim Maja zacznie czytać to coś im dokupisz :D
my to mmamy atki rytuał, ze co sobotę jak jestesmy na mieście (jak nie jesteśmy chorzy) to wchodzimy do naszej ulubionej księgarni - kazdy wybiera cos dla siebie a Kuba zwykle bierze 2 frankliny

Gieoska jasne, ze sie taki zestaw oplaca :) u nas w ksiegarni sa po 7.50 a tu jaka super cena
My mamy dopiero 11 ksiazeczeczek a tu sie okazuje ze tyle jeszcze mozna zebrac.

zajrzałam na zamkniety czy tam czasem nie ma numeru do dziubaska , ale niestety nie. Lutówki w ogóle nic na ten temat nie piszą. Może któras ma do niej numer? ta cisza jest niepokojaca

Ktos wie moze co u Cleo?
Kasiula gdzie jesteś ?

My byliśmy dziś na spacerze 20 minut!!!! na dworzu -9 , ale liczyłam choć na małą godzinkę. Niestety rozpoczęłam od wyjścia walkę z moim dzieckiem o rękawiczki. Wzięłam ze sobą 5 par , różnego rodzaju. Antek zrzucał je jednak z niezywkła zrecznopscia i pomysłowoscia . Nie jestem panikara przy -2, -3 , ale nie dziecko bez rekawic przy -10. I tak walczymy cała zime. Wczoraj w wozku siedział grzecznie i nie gryzły go rekawice

Ostatnia edycja:
Kilolku super pomysl z tym cotygodniowym wypadem do ksiegarni...zawsze lepiej kupic ksiazke niz kolejna zabawke:-)

Martolinka Cleo chyba nieta nie ma a Kasiulla tylko na fb zaglada:-( Dziubasek przed porodem pisala ze ma nr do dziewczyn wiem ze do Olicy...moge do niej napisac bo mam jej nr chyba... ale tak glupio sie wypytywac co sie stalo:-(

Gieoska wiesz tu nie o ciekawosc chodzi . Trzymałysmy za nia kciuki , chyba po trochu cieszylysmy sie , ze sie doczekała , urodziła itp. Martwie sie o nie , moze mozna jakos jej pomoc , czegos potrzebuje?

oj tez zagladam zobaczyc co u dziubaska....

Pawel nie spuszcza mnie na krok mam dwa cienie :) jak go nie uspie to do pracy sie nie wyrwe na 13

Jeśli chodzi o naszą serie książek to Pawel bardzo je lubi, a na ostatniej stronie sa pytania i wszystkie rysuni na raz i pawel pokazuje paluszkiem gdzie co jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Etna Ty dziś nie na zlocie czarownic? :)

no właśnie nie hihihihihi
bo za zimno i u nas wieje a ostatnio pawel przewial sobie oczy i tak z tydzien mu ropialy więc dzisiaj mu odpuscilam u nas -12 i wiatr, maly siedzi w domu z tejsciową. Ale wlasnie mi zasnal potem pewnie przyjedzie jego kuzynka jak co srode z mama bo nas nie ma :P to sie bedzie bawil

Pawel wczoraj zjadl pół kwasnego jak nie wiem co grejfruta i nawet mu smakowal bo mowil mniam mniam mniam, a dzisiaj wsunal kiwi tez kwasne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry