Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak przeczytałam o tych rękawiczkach to się uśmiałam :-) u nas jest podobniezajrzałam na zamkniety czy tam czasem nie ma numeru do dziubaska , ale niestety nie. Lutówki w ogóle nic na ten temat nie piszą. Może któras ma do niej numer? ta cisza jest niepokojaca
Ktos wie moze co u Cleo?
Kasiula gdzie jesteś ?
My byliśmy dziś na spacerze 20 minut!!!! na dworzu -9 , ale liczyłam choć na małą godzinkę. Niestety rozpoczęłam od wyjścia walkę z moim dzieckiem o rękawiczki. Wzięłam ze sobą 5 par , różnego rodzaju. Antek zrzucał je jednak z niezywkła zrecznopscia i pomysłowoscia . Nie jestem panikara przy -2, -3 , ale nie dziecko bez rekawic przy -10. I tak walczymy cała zime. Wczoraj w wozku siedział grzecznie i nie gryzły go rekawice
nawet jak są sznurkiem połączone to potrafił jedną urwać i wyrzucić , na szczęście się znalazła
strasznie szybko mu tą operację zrobili a to chyba dobrze bo działają , trzymam kciuki i czekam na dalsze wieścihttps://www.babyboom.pl/forum/warszawa-f205/mamy-z-warszawy-i-okolic-3430/index499.html
tyle wiem z Forum Warszawianek
no to nieźle pospaliście heheh :-):-):-)o kurcze szybko ta operacja.... grunt ze juz po wszystkim i jest wsio ok skoro karmi. Mam nadzieje ze to nie było nic poważnego i Filip szybko do pełni sił dojdzie.
A mały tarł oczy o 9 i poszliśmy spać!!!! no i teraz dopiero sie obudziliśmy hahahahahaha......