reklama

Listopad 2009

reklama
matko kochana ja tez ciagle myslami z dziubaskiem!!!!! razem z mężem przezywam!!!
tak to szybko się zadziałało ze szok!
u mnie siedzę jak na bombie i o ile wiedzialabym ze to tylko zabki - przezyję ale sama nie wiem. Od kilku dni noce koszmar, od 3 dni w godzinach 12-16 temperaturka, oczki zmienione, zimne rączki i nozki - daję ibum, dzis poszla luźna lupa. zmykam

buziaki dla Was

o kurcze szybko ta operacja.... grunt ze juz po wszystkim i jest wsio ok skoro karmi. Mam nadzieje ze to nie było nic poważnego i Filip szybko do pełni sił dojdzie.
A mały tarł oczy o 9 i poszliśmy spać!!!! no i teraz dopiero sie obudziliśmy hahahahahaha......

a wlasnie bo nie :p bo zagladam do was caly czas i czytam ... gorzej z pisaniem Paweł niedobry jest zreszta znow chory świszczy mu w oskrzelach ze ho ho ... eh o walsnie wstał ;/

zajrzałam na zamkniety czy tam czasem nie ma numeru do dziubaska , ale niestety nie. Lutówki w ogóle nic na ten temat nie piszą. Może któras ma do niej numer? ta cisza jest niepokojaca

Ktos wie moze co u Cleo?
Kasiula gdzie jesteś ?

My byliśmy dziś na spacerze 20 minut!!!! na dworzu -9 , ale liczyłam choć na małą godzinkę. Niestety rozpoczęłam od wyjścia walkę z moim dzieckiem o rękawiczki. Wzięłam ze sobą 5 par , różnego rodzaju. Antek zrzucał je jednak z niezywkła zrecznopscia i pomysłowoscia . Nie jestem panikara przy -2, -3 , ale nie dziecko bez rekawic przy -10. I tak walczymy cała zime. Wczoraj w wozku siedział grzecznie i nie gryzły go rekawice
jak przeczytałam o tych rękawiczkach to się uśmiałam :-) u nas jest podobnie :tak: nawet jak są sznurkiem połączone to potrafił jedną urwać i wyrzucić , na szczęście się znalazła :tak:
strasznie szybko mu tą operację zrobili a to chyba dobrze bo działają , trzymam kciuki i czekam na dalsze wieści
o kurcze szybko ta operacja.... grunt ze juz po wszystkim i jest wsio ok skoro karmi. Mam nadzieje ze to nie było nic poważnego i Filip szybko do pełni sił dojdzie.
A mały tarł oczy o 9 i poszliśmy spać!!!! no i teraz dopiero sie obudziliśmy hahahahahaha......
no to nieźle pospaliście heheh :-):-):-)

mój to jest ekspres pół godzinna drzemka i gotowy do dlaszego rozrabiania , teraz szybki obiadek i uciekamy na spacerek :-)
miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry