Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ANIA Jasiek tez tak ma. Czasem zaczyna delikatnie szlochac przez sen a z każdą chwilą ten szloch jest silniejszy jak się obudzi to płacze okropnie.
DZIUNKA wiem, że od rozpieszczania są babcie, ale u nas troche przeginają. Nie zwrócą na nic uwagi Jasiek rzuca książką i ją drze a co tam przychodzi na górę i robiłby to samo a tu zonk. I ryk. Ostatnio dali mu stary wąż i końcówkę od prysznica od baterii. Nie chciał tego oddać jak szedł się kąpać wiec musiałam go wykąpać z tym jak zatopił wąż w wodzie wyleciały jakieś babole no i musiałam go do konca w tym umyć. Zasypianie również z weżem no myslałam, że oszaleje jak próbowałam zabrac to ryk. Jak płacze a ja ignoruje bo chce wymusić cos co mu nie wolno to jak pójdzie na dół to dostanie to. Powiedziałam dość.
Idę zaraz do dentysty brrrrrr.
że jeszcze dziadkowie mają na to siły i chęci
Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda;-)święta racjaPowinniśmy się cieszyć że mamy z kim dzieci zostawićże jeszcze dziadkowie mają na to siły i chęci
Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda;-)
IZA BK a ja chciałam Ci BARDZO podziękować za pomysł na obiad dla Asi- pulpeciki z cielęciny z brokułami i makaronem. NIEBO W GĘBIE!!!!!!