reklama

Listopad 2009

a ja mialam isc do lekarza a Olis spi od 11, lekarz do 14, ech....
przez sen zakasłał 3 razy. No nic, jutro pójdę do dzieci chorych bo lekarz nasz przyjmuje do 18 a dzis pulneo zacznę dawac.

Ostatnia edycja:
reklama
ANIA Jasiek tez tak ma. Czasem zaczyna delikatnie szlochac przez sen a z każdą chwilą ten szloch jest silniejszy jak się obudzi to płacze okropnie.

DZIUNKA wiem, że od rozpieszczania są babcie, ale u nas troche przeginają. Nie zwrócą na nic uwagi Jasiek rzuca książką i ją drze a co tam przychodzi na górę i robiłby to samo a tu zonk. I ryk. Ostatnio dali mu stary wąż i końcówkę od prysznica od baterii. Nie chciał tego oddać jak szedł się kąpać wiec musiałam go wykąpać z tym jak zatopił wąż w wodzie wyleciały jakieś babole no i musiałam go do konca w tym umyć. Zasypianie również z weżem no myslałam, że oszaleje jak próbowałam zabrac to ryk. Jak płacze a ja ignoruje bo chce wymusić cos co mu nie wolno to jak pójdzie na dół to dostanie to. Powiedziałam dość.

Idę zaraz do dentysty brrrrrr.

Dziecko szybko łapie gdzie i jakie zasady panują. Julia od małego wiedziała że u pradziadków można jej wszystko a u mojej mamy nie wolno np ruszać kryształów. I nigdy nie ruszyła, gdzie u prababci wszystko z półek leciało. Do tego stopnia że pradziadek zrobił wszędzie zamki w szafkach,a ja z moja mamą czegoś takiego robić nie musiałyśmy.
Do tej pory wie że u prababci może skakać po kanapie i wołać do podtarcia pupy, a u nas w domu czegoś takiego nie ma.
Fajnie jak dziadkowie posłuchają nas, rodziców, ale jeśli nie to przecież tragedii nie ma?

Powinniśmy się cieszyć że mamy z kim dzieci zostawić:tak: że jeszcze dziadkowie mają na to siły i chęci:tak: Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda;-)

Dziś kolejny dzień na pomysły z ciasta francuskiego :) tym razem na słodko z jabłkami i cytnamonem :)
Antek zjadł 6 placków ziemniczanych ze smietanka i cukrem :)

Marta ale u Was Antek ma menu -SUPER!!!
My zupka warzywna, paciajada... :)
Wczoraj Olis tak sie dorwał do truskawek z kompotu jak nigdy :) dałam mu jedną do dzioba a on juz o drugą się upominał :) Jaka to prztjemnosc dla oka, ktora nie spotyka mnie często, w zasadzie nigdy czegos takiego nie mielismy :)
Dzis przyniosłam kompot z naszych poziomek, po zupce dam mu troszkę do dziubka.

Ula taka piwnica pełna skarbów!!!! az zazdroszcze. Obiecałam sobie , ze w koncu i ja bede robic zaprawy na całego tego roku :)
Wkleiłam do albumu otwartego zdjeca z basenu

u nas ciezka noc Pawel w nocy kaszlał eh a o 6 zbudzil sie na mleko i nie zasnał juz .... za to spał od 12 do 15.30 :) teraz zjedlismy obiadek i Pawełek szczesliwy juz chodzi i szuka co tu zepsuc :)

reklama
nosz kurde, cały tydzień czekałam na Housa a tu puścili znowu pierwszy odcinek 6-tej serii zamiast 7-mej :/
Ciekawe czy to pomyłka czy TVP 2 nie stać na 7 serię ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry