reklama

Listopad 2009

Ech pijący teść....chwilę mieszkaliśmy z moim ojcem, pół roku wytrzymaliśmy i uciekliśmy mimo że nie do końca było nas na to stać. i nie chodzi o to że ojciec piłna naszych oczach, bo nie, zamykał się w pokoju jak już się mocno załatwił, bo się wstydził, ale przecież spotykaliśmy się w kuchni czy na podwórku. A wtedy ubzdurał sobie zawsze coś, dla każdego chciał dobrze tylko nie dla nas, a to my płaciliśmy rachunki, np. za wodę którą zużywali sąsiedzi czy wynajmujący garaże:wściekła/y: potem okazało się że obrabiał nam dupę na około, ze nic nie robimy, że on wszystko sam, a prawda taka że on siedział i chlał a A zapierdzielał.
Teraz mój brat z dziewczyną się tam wprowadził...w styczniu...i już ma dosć, a ostrzegałam.

reklama
Cleo - witaj z powrotem ;) ach, szkoda, ze czar prysl:( zycze abyscie sie jak najszybciej wyprowadzili;)
martolinka ja sniadan tez nie jem, po prostu rano nie mam na nic ochoty:( a szkoda bo wieczorem zawsze jestem glodna jak nie wiem co;/ jak juz jem to lubie bardzo jajka na miekko, parowki;)
mama - no to namowilas D;) Gratuluje, moze sie uda Wam dzisiaj kupic ten wozek;) powodzenia
anadri racja, pogoda beznadziejna, wolalabym juz lekki mrozik i sloneczko, zeby moc wyjsc na spacerek a nie ciagle ciapy jak nie wiem co;/ i co z piatkiem? Wiesz juz moze??;)

Mlody poszedl wlasnie spac, maz robi obiadek;) dzisiaj nie idzie do pracy huraaaa:-)
a ja ide prasowac...

A mowiłam że córeczka koleżanki z którą sąsiaduje nasza działka nad morzem ma jedno oczko niebieskie, drugie brązowe? Jendo po mamie, drugie po tacie:tak:Niesamowicie to wygląda!!!

dziunka ja mialam kolege w klasie w podstawowce, ktory tez mial jedno oko koloru niebieskiego a drugie chyba piwnego;) fajnie to wygladalo;)
agrafka- zdrowka dla Malutkiej, a Ty sie nie zalamuj! ;)

AZA - jak tam noc i co lekarz przepisał?
U nas sama noc ok. Myślałam rano, że preszło bo biegunki nie było. Mały zjazdł 160 kaszy i za pół godziny ją zwrócił więc pojechaliśmy do lekarki i stwierdziła nam, że to pewnie jelitówka więc kazała kupić smecte i frolidral ale w aptece nie było więc wziełam orsalit.Zobaczymy jak będzie :)))

Clea witaj... teraz ładnie do nas zaglądac prosze :)))

reklama
kurde temat usypiania mi uciekł gdzieś...
pochwalić się moge za to że Igi ma już 1 drzemke w ciągu dnia.Wylata się jak szalony i spi tylko raz.CZasami zdaża się że nie ma w ogóle i wtedy pada około 20.a tak na odzień to 21 lub 21:30 już spi:-)

mój D w środy ma wolne to siedzi w domu tomi razniej ,mimo naszych kłotni itp.oczywiście nie kłocimy się non stopale się zdarza czesto...co by tu jeszcze pisać eee nie wiem.musze poczytac troche Was teraz:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry