reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Super, dziunka :-)

Mamuski, a ja mam pytanko.... dzis sie wybieram z tomim pierwszy raz na basen, jak Wy szlyscie to na poczatek bralyscie maluchom jakies rekawki? Mam dla niego tylko pieluchy "basenowe" i nie wiem co jeszcze wziac(no recznik to norma ale chodzi o dodatki) :)

reklama
Lotka ja byłam z moim jak miał 5 miesiecy. wziełam wtedy: pieluchy do pływania, 2 reczniki (jeden jak malego wyciagałam z basenu żeby go okryc, a drugi do wytarcia), balsam nawilżający małego i to wszystko. teraz jak sie wybiore w końcu to napewno wezmę takie dmuchane rękwaki i koło takie specjalne w które sie wkłada maluszka i on sobie siedzi.

dzień dobry,
krystianek zrobił dziś pobudkę mamusi o 7:45, więc pospał troszkę dłuzej niż wczoraj ;-)

jeśli pogoda się nie zmieni to dziś wybierzemy się wkońcu na spacerek, bo mam już dosyc siedzenia w domu. a mały tez wolałby na powietrze :)

Hej dziewczyny - ja dzisiaj wzięłam sobie wolne na pozałatwianie spraw..a poza tym, myślałam, że odeśpię wczorajszy wypad na dyskotekę, ale nie wyszło - Marysia miała na ten temat inne zdanie:-D..Byłam z dziewczynami na pokazie chippendelsów;-) - fajny pokaz, ale zachowanie jednych dziewczyn - tragedia..potańczyłam, pobawiłam się..fajne chłopaki tańczyły na scenie;-);-):-D..o północy w domu..
Byłyśmy z małą w urzędzie skarbowym oddać Pity i zapłacić podatek..ludzi masa, ale na nasze szczęście był "kumaty" ochroniarz, który skierował nas do okienka bez kolejki:-):-)..Jeszcze są porządni ludzie:tak::-)..
Potem pojechałam z małą na myjnię - nasze autko było tak usmolone, że masakra, ale juz jest czyste:-) - tylko ciekawe, na jak długo:-D..
A za chwilę jedziemy do dziadków:-)
Miłego słonecznego dnia, dziewczyny..

Super, dziunka :-)

Mamuski, a ja mam pytanko.... dzis sie wybieram z tomim pierwszy raz na basen, jak Wy szlyscie to na poczatek bralyscie maluchom jakies rekawki? Mam dla niego tylko pieluchy "basenowe" i nie wiem co jeszcze wziac(no recznik to norma ale chodzi o dodatki) :)

Lotka my zawsze zabieramy kolko do plywania takie z siedziskiem no a na basenie sa rozne inne rzeczy m.in. Rekawki tacki do plywania pilki itp :-) moze u ciebie tez maja dla dzieciakow cos takiego
dziunnka super ze sie zgodzili na koty :-)

u mnie dzisiaj w koncu sloneczko swieci :-) ale chyba darujemy sobie spacer bo Kuba jeszcze kaszle

Witajcie!!
Antek śpi od 11 , jest piekna pogoda wiec po obiadku spacer murowany :)
Lotka takie "pływaczki-rękawki" są przydatne. i warto je zabrać
Powiem Wam , ze moje oko dużo lepiej. Cos nawet z niego wypływa- nie bede tego rozwijać:-p

hejka

Mój Olis wstał 7.15 i przeważnie o 12 juz miał drzemkę a dzis ani mysli, a niby spiący juz na spacerku był ok 10...
ja ani nic zrobic nie mogę, ani zająć sie czyms konkretnym i juz po prostu usiadlabym na dupie. Sniadanie tylko odwaliłam sobie a teraz głoduję czekając aż mój maluszek zechce isc łaskawie spac :) Jęczy, mędzi a spać nie idzie hehhehehhehe

Wczoraj Dzien Kobiet, mąż przyszedł z kwiatkiem, mielismy spędzić miły wieczór bo i film "sniadanie do łóżka" mi przyniósł i dał zielone swiatło na piękną turkusową posciel z allegro a ja zasnęłam z OLim o 20.........ajjjjjjjjjjj.....

Dzis sie w dzien z nim zdrzemnę to i wieczorem będę żoną nie śpiącą :)

U mnie piękne słoneczko ale wieje....i cos mroźnawo jest.

a Marcel spi od 10.30 :szok: no ale pewnie sie zbudzi lada moment. wymyslilam na jutro obiad i tak siedze od 11 na tylku.....lenia mam okropnego az mi sie spac zachciało :-D młody za chwile pewnie wstanie to wezmie mamuśke w obroty i jak zwykle.....pielucha, obiad, zas pielucha, ubieranie się i fruuuu na spacerek ;] i pewnie wrocimy jak zwykle okolo 16.30-17 :) dac tatusiowi obiad i marcelkowi deserek.

reklama
Hej dziewczyny - ja dzisiaj wzięłam sobie wolne na pozałatwianie spraw..a poza tym, myślałam, że odeśpię wczorajszy wypad na dyskotekę, ale nie wyszło - Marysia miała na ten temat inne zdanie:-D..Byłam z dziewczynami na pokazie chippendelsów;-) - fajny pokaz, ale zachowanie jednych dziewczyn - tragedia..potańczyłam, pobawiłam się..fajne chłopaki tańczyły na scenie;-);-):-D..o północy w domu..
Byłyśmy z małą w urzędzie skarbowym oddać Pity i zapłacić podatek..ludzi masa, ale na nasze szczęście był "kumaty" ochroniarz, który skierował nas do okienka bez kolejki:-):-)..Jeszcze są porządni ludzie:tak::-)..
Potem pojechałam z małą na myjnię - nasze autko było tak usmolone, że masakra, ale juz jest czyste:-) - tylko ciekawe, na jak długo:-D..
A za chwilę jedziemy do dziadków:-)
Miłego słonecznego dnia, dziewczyny..

Ja już dawno nauczyłam się wysyłać pit-y poleconym. Zero kolejek itd ;)

Witajcie!!
Antek śpi od 11 , jest piekna pogoda wiec po obiadku spacer murowany :)
Lotka takie "pływaczki-rękawki" są przydatne. i warto je zabrać
Powiem Wam , ze moje oko dużo lepiej. Cos nawet z niego wypływa- nie bede tego rozwijać:-p

No właśnie, pytałam Cię, a Ty nie napisałaś co u lekarza!

Wróciłyśmy z OSTATNIEGO szczepienia, HuRRA!
Asia rysuje, a my zaraz będziemy się pakować :tak: Byliśmy po lekarzu nakarmić kaczki w parku, a do domu wracaliśmy lasem, piękna dziś pogoda.

Marta piszę tu bo nie wiem czy wejdziesz na chusty. Na chustoforum jest dziewczyna która szyje PRZEPIĘKNE MT, ale nie tylko są piękne, co na maksa wygodne i wytrzymałe, bardzo mięciutkie. Byłam u koleżanki po ten wózek i pokazała mi swojego miętka, w którym nosi codziennie po kilka godzin 2-letnią córkę od wakacji, nic się z nim nie dzieje. Marta kupiła je wtedy za 110 zł, teraz trzeba liczyć koło 150zł. Wysłałam dziewczynie priva za ile uszyje takie cacko. Ja też zrobię wszystko by takie sobie sprawić bo jest CUDNE, no i sprawdzone,a to najważniejsze.

Ostatnia edycja:
Do góry