reklama

Listopad 2009

po wizycie u ginekologa w szpitalu: nadżerki nie stwierdzono, skierowano na USG, ale wszystko wyglada dobrze jak na razie. dostałam recepte na fajne tabletki - "oszukany progesteron" - 3 x dziennie o stałych porach, 21 dni, potem 7 dni przerwy na okres i znówu, itd. tabletki nie mają działania antykoncepcyjnego, a pani doktor powiedziała, ze jesli USG nie wykaże zadnych zmian w macicy mozemy .. i tu odwołuję do mojego suwaczka :)
no to super wieści :)

za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki :)))&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dzięki dziewczyny ... reoperacja była i wszystko wraca do normy... Nerwy powoli odpuszczają. Mama wróciła na chwilę do domu i wraca do szpitala. Ma w razie co dzwonić.

Anadri - trzymam kciuki, by wyszło jak na suwaczku;-), ale dieta wtedy w kąt ma pójść:-D

Spałam 4 godziny, dobrze, że dziewczyny nie robiły pobudek, bo zombie ze mnie by było murowane. Wyobrażam sobie co przeżywa moja mama, a to dopiero część drogi, którą musimy pokonać. Ogólnie nie jest źle, więc jestem lekką optymistką. Dzięki wszystkim za kciukasy, Wasze wsparcie dużo mi daje;-)

Ehhh nerwy mam zszargane z lekka rzecz ujmując , bo dziś przetykali żyły mego ojca, sukces połowiczny - jedna zrobiona drugą będą za 1,5 tyg robić, co przeżyłam to moje, a jeszcze mnie czeka Gośkowe serducho...
Zdrowia dziewczyny życzę i nie będę już smutać, odstresowanko jakieś by się przydało, ale... w weekendosss.

Kciuczę za zdrowie taty i Gosi, i za siły TWOJE!

ANAWAWKA dołączam się do kciukania !!

POLAA dzięki za info :)

po wizycie u ginekologa w szpitalu: nadżerki nie stwierdzono, skierowano na USG, ale wszystko wyglada dobrze jak na razie. dostałam recepte na fajne tabletki - "oszukany progesteron" - 3 x dziennie o stałych porach, 21 dni, potem 7 dni przerwy na okres i znówu, itd. tabletki nie mają działania antykoncepcyjnego, a pani doktor powiedziała, ze jesli USG nie wykaże zadnych zmian w macicy mozemy .. i tu odwołuję do mojego suwaczka :)

Super! Cieszę się!

no to super wieści :)

za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki :)))&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A Twój suwaczek gdzie???

Asia zdrowa jak ryba, po kaszlu ani śladu. Chyba ten syrop tak pomógł, trzy dni i zdrowa:eek:

Ja wczoraj zasnelam z Pawlem i nawet komputera nie wlaczylam :P
Nie wiem co sie dzieje, ale na tym zwolnieniu jestem bardziej zmeczona i spiaca niz jak do pracy chodze.
Dziunka co ty masz za magiczny syrop???? Bo u nas kaszel dalej i rano jakby był większy dzisiaj
Jesli chodzi o nasze spotkanie to mamy chec przyjechac z martolinka bo Bartek w trasie. Ale wszystko zalezy od Pawla i jak bedzie sie czuł. Dzisiaj mu oczy ropieją nie wiem czy to jakis koncowy kryzys czy co?

Anawawka ojej, ale się u Was dzieje my też trzymamy kciuki!!!

Dziunka - co to za cudowny syrop??
Etna - ja mam swoją teorię, że w domu jesteśmy cały dzień na nogach, a w pracy tylko jak coś się dzieje. Poza tym jeśli ktoś siedzi za biurkiem, to fizycznie nie jest aż tak zmęczony jak po całym dniu z dzieckiem, które się rusza ;-)

Witajcie,
u nas pada od rana . Mimo wszystko wyszlismy na spacer. Po 40 minutach wrócilismy. Antek robił miny jak kot na puszczy , wystarczyło sie zaciagnac , zeby poczuć zapach obórki:-D kupa była
Teraz spi , pogoda go tak nastraja.
Mama Laury w DDTVN jeszcze bardziej podbiła moje serce . Złota kobieta!!!

Etna nie obijac sie i jechac z nami.

Anadri super wiesci!!!!

U nas pogoda okropna, Jaśko od samego rana połakuje i marudzi juz sama nie wiem czym go zająć. Dopiero teraz dowiedziałam się, że mama Laury była w ddtvn musze w necie obejrzeć.

ANAWAWKA trzymaj sie kochana będzie dobrze !!!!!

ETNA zdrówka dla Pawełka.

ANADRI no to owocnych staranek :)

MARTOLINKA a na jaki temat piszesz prace?

reklama
Witajcie ;)

wstalismy po 8, na szczescie zdazylam na mame Laury:tak: no bo u nas od 7.30 ddtvn;-) nie nastawilam budzika bo myslalam, ze Kubus wczesniej wstanie:-)

anadri super wiesci, powodzonka w starankach :)
etna zdrowka dla syneczka:-)
Mojemu na szczescie katarek przechodzi, wlasnie Go polozylam, slysze jak "mowi" do siebie:-D maz pojechal po pampersy bo pierwszy raz sie nam zdarzylo, ze zostal ostatni a ja bylam pewna ze mam jeszcze jedna paczka:zawstydzona/y:
Maz mial teraz dwa dni wolnego i caly czas mi sie wydaje, ze weekend jest :) no ale dzisiaj musi isc do pracy ale znowu beda prawie cale dwa dni wolnego:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry