reklama

Listopad 2009

Mary trzymam kciuki za domek :)

Ja też piję - zieloną herbatę :D. I szukam kwater na wakacje... eh...

a co to za wzdychanie? az tak cieko cos znalezc? :sorry2:

no dobra - nie wytrzymam i wkleje kilka fotek - a co mi tam... :-)

Załączniki

• 9.jpg
    9.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 48
  • 7.jpg
    7.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 48
  • 6.jpg
    6.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 45
  • 1.jpg
    1.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 47
  • 5.jpg
    5.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 47
  • 10.jpg
    10.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 45
  • 8.jpg
    8.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 3.jpg
    3.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 4.jpg
    4.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 46
  • 2.jpg
    2.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
mary fajny domek :) no i kawałek ogródka to też duży plus :)) , a ile ma sypialni??
my się mamy zamiar starać o kredyt bo też lepiej płacić rate za swoje niż komuś za wynajem

... jakiś film sobie obejrze i lece spać, ...
taaaa - a propos spania - nie dosyc ze dom mi sie snil w nocy to obudzilam sie o 3:00 i do 5 zasnac nie moglam bo oczami wyobrazni widzialam juz jak Sonia na naszym trawniku sie bawi i jak siedzi przy stole w jadalni i rysuje sobie obrazki kiedy ja pichce obiad :-p

mary fajny domek :) no i kawałek ogródka to też duży plus :)) , a ile ma sypialni??
my się mamy zamiar starać o kredyt bo też lepiej płacić rate za swoje niż komuś za wynajem
dokladnie tak :tak: my tez na kredycie bedziemy jechac ale rata za kredyt bedzie dokladnie taka sama jak obecny rent.....
ma 4 sypialnie + salon + kuchnio-jadalnia, lazienka glowna, jedna sypialnia en suite + maly kibelek dla gosci, - 2 dbl i 2 single (małe ale wystarczajace dla dzieci) lacznie 125m2 - spokojne osiedle na obrzezach Athenry - zapraszam do google mapy ;) - osiedle Fern Hill Athenry :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
super :) ,ja bym chciała minimum 3 sypialnie ,bo akurat dla nad jedna i po jednej dla dzieci ;) , nie wiem jak u ciebie ale u nas sypialnie to z reguły takie małe klitki gdzie można wstawić łóżko i ewentualnie szafke nocną i więcej nie wejdzie ,za to salony są olbrzymie i zawsze na południowej stronie do słoneczka :)
trzymam kciuki żeby Ł się też spodobał ;)

super :) ,ja bym chciała minimum 3 sypialnie ,bo akurat dla nad jedna i po jednej dla dzieci ;) , nie wiem jak u ciebie ale u nas sypialnie to z reguły takie małe klitki gdzie można wstawić łóżko i ewentualnie szafke nocną i więcej nie wejdzie ,za to salony są olbrzymie i zawsze na południowej stronie do słoneczka :)
trzymam kciuki żeby Ł się też spodobał ;)
wiesz co - te dbl nie sa takie zle za to single ciasnawe ale tak jak mowie - wystarczajace bo bioreczko i mala szafa na ubrania wejdzie :tak:
ja to mysle ze to po prostu inne podejscie jest niz w pl - w pl "twoj" pokoj to pokoj do zycia a tutaj/u was tez jak widze - sypialnie slużą do spania :tak: a salon i kuchnia/jadalnia do spedzania czasu i zycia...:sorry2::blink:

Mary kuchnia rewelacyjna - taka słoneczna :)
No i ogródek, super :)
tez mi sie podoba. Nie ma tego na zdjeciach ale z 2 str domu mam nawet laweczke :-p

super :) ,ja bym chciała minimum 3 sypialnie ,bo akurat dla nad jedna i po jednej dla dzieci ;) ,....
my wciaz mamy problem z opieka nad sonia bo oboje pracujemy w dosyc trudnym trybie wiec 4 sypialnia jest dla babci ktora poki co bedzie u nas czestym gosciem... ;)

my wciaz mamy problem z opieka nad sonia bo oboje pracujemy w dosyc trudnym trybie wiec 4 sypialnia jest dla babci ktora poki co bedzie u nas czestym gosciem... ;)
a no widzisz jeśli chodzi o babcie i opiekę to moja teściowa jak przyjeżdża to mieszka ze swoim mężem (bo on też tutaj pracuje) więc ten problem raczej nas nie dotyczy natomiast chciałabym żeby w pokoju dzieci oprócz ich łóżka do spania był fotek rozkładany w razie jakiś gości

a no widzisz jeśli chodzi o babcie i opiekę to moja teściowa jak przyjeżdża to mieszka ze swoim mężem (bo on też tutaj pracuje) więc ten problem raczej nas nie dotyczy natomiast chciałabym żeby w pokoju dzieci oprócz ich łóżka do spania był fotek rozkładany w razie jakiś gości
to tez racja, chociaz z 2 str w razie "w" moznaby taki fotel zainstalowac w salonie... ;)
w sensie ze jesli sypialnie bylyby mniejsze...

p.s. mnie to kreci fakt istnienia okna w suficie w glównej lazience - lezysz w wannie i widzisz niebo :)

Ostatnia edycja:
dokladnie tak :tak: my tez na kredycie bedziemy jechac ale rata za kredyt bedzie dokladnie taka sama jak obecny rent.....
ma 4 sypialnie + salon + kuchnio-jadalnia, lazienka glowna, jedna sypialnia en suite + maly kibelek dla gosci, - 2 dbl i 2 single (małe ale wystarczajace dla dzieci) lacznie 125m2 - spokojne osiedle na obrzezach Athenry - zapraszam do google mapy ;) - osiedle Fern Hill Athenry :tak:

Mary piękny dom, bardzo mi się podoba

reklama
Mary piękny dom, bardzo mi się podoba
hihi - mnie tez - dzieki - teraz trzymajcie kciuki zeby wszystko poszlo jak nalezy.... - moze zabrzmi to banalnie ale to bedzie spełnienie moich marzen :tak: - moje wlasne miejsce na ziemi :tak:

widze ze na chat'a nikt juz nie zaglada.... - to juz chyba 20 raz kiedy w ciagu ostatniego miesiaca zagladam... :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry