reklama

Listopad 2009

widze ze na chat'a nikt juz nie zaglada.... - to juz chyba 20 raz kiedy w ciagu ostatniego miesiaca zagladam... :sorry2:

Oj Mary na czata to chyba nikt od roku juz nie zaglada hihi, na forum tez powialo pustkami.

Witam z ranka, jestem zadowolona bo udało mi sie sprzedać kilka ciuszków i niedługo wpadnie gotóweczka do portfela to kupie Majce jakiś gadżecik, jeszcze nie wiem co-moze piaskownice ;-)

reklama
Oj Mary na czata to chyba nikt od roku juz nie zaglada hihi, na forum tez powialo pustkami.

Witam z ranka, jestem zadowolona bo udało mi sie sprzedać kilka ciuszków i niedługo wpadnie gotóweczka do portfela to kupie Majce jakiś gadżecik, jeszcze nie wiem co-moze piaskownice ;-)
No juz nie przesadzaj ze od roku bo mnie tu nie bylo z kilka miesiecy (od pazdziernika/listopada mozee bo wtedy na chorobowym bylam) i jeszcze wtedy dziewczyny tam zagladaly - a czemu juz nie? znudzilo sie? :dry:

Tak przegladalam watek nasze dzieci wczoraj i dzis i pomyslalam sobie o Madziek - czy któras moze wie co u niej i małego Patryczka? Jak synek sie czuje i wogole...?:sorry2:

a a propos gadzetow to ja wlasnei kolejne pudlo zabawek na strych wynioslam bo przeciez normalnie sie nie da - przedszkole mozna otwierac...:-p
Swoja droga trzeba bedzie jakas przybudówke postawic w ogrodku bo przez te 4 lata tutaj zdazylo sie sporo "gratow" nazbierac - a to jakas poleczka, a to fotele rozkladane (jak znalazl na sloneczko do ogrodka), a to rowerek Soni, a to zapasowy materac do spania.... ehhhhh jak nie urok to..... :dry:

Ostatnia edycja:
Mery dom bomba lozko w sypialni bardzo mi sie podoba i salon i kuchnia takie wielkie zazdroszcze i L napewno sie spodoba:-)

Ania,Agrafka gdzie chcecie jechac na wakacje>

Może przesadziłam ze od roku ale od bardzo bardzo dawna, nikt nie ma czasu albo sily. Poza tym jak zauważyłaś dużo dziewczyn gdzies znikneło, wpadaja czasami od wielkiego dzwona, coś napisza i tyle, ale ja to rozumiem, praca,dom i czasu juz na neta brak. Teraz zrobi sie cieplej to w ogóle pustki beda.

Może przesadziłam ze od roku ale od bardzo bardzo dawna, nikt nie ma czasu albo sily. Poza tym jak zauważyłaś dużo dziewczyn gdzies znikneło, wpadaja czasami od wielkiego dzwona, coś napisza i tyle, ale ja to rozumiem, praca,dom i czasu juz na neta brak. Teraz zrobi sie cieplej to w ogóle pustki beda.
eeee - niekoniecznie.... moze jednaak bedzie z kim popisac od czasu do czasu :sorry2:

aha
tutaj macie zdjecia i linka do domow ktore jeszcze w sr bedziemy ogladac a ktorych jeszcze nie widzialam - tak coby jeszcze na zywo sobie porownac
tutaj osiedle lorro gate House Type A B C, Lorro Gate, Athenry, Co. Galway - House For Sale i House Type D, Lorro Gate, Athenry, Co. Galway - House For Sale
a tutaj zdjecia z innego osiedla tzn Cluain Na Cathrach - niestety tutaj tylko z zewn.

Ja to wogóle wam (tym w pl) troche zazdroszcze - mozecie sie spotykac, organizowac imprezy, wyjscia, spotkania i wogole....
co prawda jest tutaj forum mam z ie ale jakos nigdy nie moglam sie na nim na dluzej zakotwiczyc...

Załączniki

• 1e.jpg
    1e.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 35
  • 1d.jpg
    1d.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 31
  • 1a.jpg
    1a.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 32
  • 1c.jpg
    1c.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 32
  • 1b.jpg
    1b.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a mi od rana strasznie smutno ;(
wszystko wskazuje, że jednak mam tę cholerną endometrioze i wcale nie będzie tak łatwo o dzidzisia jak myślalam ;(
wczoraj dostałam @. miałam straszne bóle podbrzusza. takich nie miałam już od trzech lat. zawsze jak brałam tabletki anty to @ miałam z dwa dni i nic nie czułam. a to już druga @ kiedy mam te bóle i do tego dziś od rana znowu walcze z krwotokiem. w ciągu godzinyzdązyłam zalac łózko i zuzyc 10 podpasek ;(

(załamana)

reklama
a mi od rana strasznie smutno ;(
wszystko wskazuje, że jednak mam tę cholerną endometrioze i wcale nie będzie tak łatwo o dzidzisia jak myślalam ;(
wczoraj dostałam @. miałam straszne bóle podbrzusza. takich nie miałam już od trzech lat. zawsze jak brałam tabletki anty to @ miałam z dwa dni i nic nie czułam. a to już druga @ kiedy mam te bóle i do tego dziś od rana znowu walcze z krwotokiem. w ciągu godzinyzdązyłam zalac łózko i zuzyc 10 podpasek ;(

(załamana)

ojejku - a skąd to cholerstwo sie wzieło i co to wogole jest? :nerd::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry