reklama

Listopad 2009

Witajcie,
M juz w pracy. Ja dzis mam do napisania 2 prace maturalne, ale to pikuś.
Niestety pogoda sie zepsuła i pada rzęsiście:-( szkoda , bo wczoraj było tak pięknie.
Ilona wszystko zależy od księdza. Jeden Cię rozgrzeszy , bo widzi już w perspektywie nawróconą owieczkę , która weźmie ślub kościelny . Drugi natomiast może Cię zobowiązać do czystośći:-p
ANAWAWKA MOCNO TRZYMAM KCIUKI!!!!!
Aza ja kocham Daliego i wszystko co zwiazane z surrelaizmem , absurdem i nazwijmy to dość specyficznym poczuciem humoru:tak: w literaturze- Gombrowicz to mój MISTRZ:tak:

Kilolku poszukaj moze mamy , która oddała by Ci dziecko pod opieke . Nie móimy tu o 2-3 dzieciach , gdzie już liczą się formalności , ale raczej na zasadzie umowy między Wami:tak:

reklama
Martolinka a u mnie Bułhakow- Mistrz i Małgorzata :)))))

Kilolek właśnie przecież teraz jest, że jak opiekujesz się dzieckiem to państwo płaci Ci Zus :))) Ja bym się ogłosiła i wzięła jakiegos dzieciaczka. Co do zakładania placówki to ja też nie jestem za. Potrzebna kasa i to nie mała, tak jak mówiłaś lokal a pieniędze z tego jakieś ogromne nie są.

Ostatnia edycja:
Kiloku dokłądnie tak jak pisze Aza :) zapomniałam jeszcze o ZUSie opłącanym przez panstwo.

Szukam pomysłu na prezent z okazji 1 rocznicy ślubu dla męza. Zostało mi parę dni :) chciałbym zeby było to cos oryginalnego :)

Witajcie!!!
Dziś bylismy u Dziunki :) Antek juz całkiem doszedł do siebie - przełomowy dzień.
Mary mówiac o Irlandii miałąm na mysli taka przenosnie "kraine mlekiem i miodem płynącą":) Jak ktos nie zauwaza , ze w PL duzo sioe zmienia na lepsze to nie zyje chyba w tym kraju
Zwroccie uwage ile czasu kraje zachodnie miały na rozwój , My za zelazna kurtyna , wolni tak naprawde od 89 roku teraz osiagamy to co w innych krajach jest normą od wielu lat. Dajmy sobie czas :)
Faktem jest , że M zastanawia się , czy nie ruszyć za parę miesiecy do Niemiec (pracował tam wiele lat , zna język , ludzi ,jest fachowcem) , bo w Pl stawki w jego branży spadły. Trochę mnie to przeraża, bo nie chciałabym małżeństwa dojeżdżajacego i trzeba ruszyć razem. Jedno jest pewne chce zeby moje dziecko wychowywało sie tutaj , blisko rodziny :)

Nic nie mówiliście:dry:

Hej dziewczyny, pamięta ktoś mnie ? :-p

Asia też doszła do siebie, wczoraj byliśmy najpierw rano w parku, a potem po południu z Martą i jej rodzinką jeszcze raz. Tyle ludzi na placu zabaw i wogóle w obrębie parku jeszcze nie widziałam:szok:
Dzieci poubierane różnie - od zimowych po praktycznie letnie ciuchy (niemowlaki bez czapek, dzieciaki na krótkich rękawkach).
Lato idzie i dziewczyny też się rozbierają:-D Jak ja to mowię : wiosna idzie, dupa szeleje, trzeba chłopów pilnować:-D

Nie nadrobię Was bo w pracy czasu za bardzo nie mam;-)

Martolinka zapakuj siebie w dużą wstążke (tylko w nią) :))))

Ja to zawsze mam problem z prezentem dla mojego... Jak się go pytam co by chciał to zawsze to samo: motor :)))

Martolinka, cóż może być lepszym prezentem niż seksowna żonka :)))) A co do motoru to juz mi tak mówi od 5 lat wiec kurcze szybko go ten wiek średni złapał hehe... :)))

Dziunka no Twój to zaszalał hehe...

reklama
dzień dobry po weekendzie :)

( u mnie lepiej, dwa dni krwotokow, a dzis juz cisza :) )

Krystianek od rana broi jak zwykle. chętnie bym się z nim gdzies wybrala ale póki co pogoda niezbyt. czekam az słoneczko się przebije przez chmurki. na razie uczymy się jesc parówkę za pomocą widelca :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry