polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
ilonka czy maly złośnik? Sama nie wiem
Nie zdarzylo sie jeszcze, zeby rzucal sie na podloge i uderzal w nia piesciami lub glowa ale...wie bardzo dobrze, ze czegos nie wolno(powtarzamy mu to za kazdym razem) a i tak patrzy na nas tym swoim "kochanym" wzroczkiem i tak zrobi swoje :/ chyba tylko po to, zeby zobaczyc jak bedzie nasza reakcja.
Ale zdarza sie ze nas szczypie jak mu cos nie pasuje itp.
Chociaz ostatnio zauwazylam mala poprawe, jakby wiecej sluchal
na pewno zrobil sie spokojniejszy
i na spacerkach juz ladnie slucha. Jak mowie daj raczke i idziemy razem to daje a wczesniej uciekal w swoja strone i mial gdzies moje slowa, zobaczymy co bedzie dalej.
Mai tez na pewno przejdzie to i sie nie martw na zapas i nie obwiniaj co najwazniejsze

Nie zdarzylo sie jeszcze, zeby rzucal sie na podloge i uderzal w nia piesciami lub glowa ale...wie bardzo dobrze, ze czegos nie wolno(powtarzamy mu to za kazdym razem) a i tak patrzy na nas tym swoim "kochanym" wzroczkiem i tak zrobi swoje :/ chyba tylko po to, zeby zobaczyc jak bedzie nasza reakcja.
Ale zdarza sie ze nas szczypie jak mu cos nie pasuje itp.
Chociaz ostatnio zauwazylam mala poprawe, jakby wiecej sluchal

na pewno zrobil sie spokojniejszy
i na spacerkach juz ladnie slucha. Jak mowie daj raczke i idziemy razem to daje a wczesniej uciekal w swoja strone i mial gdzies moje slowa, zobaczymy co bedzie dalej.Mai tez na pewno przejdzie to i sie nie martw na zapas i nie obwiniaj co najwazniejsze