Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a moze na chata ktos zajrzy??
ilonka wspólczuję
(...)
ilona - a jak się ta alergia objawiła ? ja mam z Alą iść do alergologa w maju, żeby ocenił czy ten jej kaszel w połączeniu z chropowatymi polikami to nie alergia. miałam jej zrobić morfologię, ale teraz to chyba bez sensu skoro nie jest jeszcze zdrowa :/
na zamkniętym jest link https://www.babyboom.pl/forum/groups/183-listopadoweczki-2009-d454-chat.htmlA jak tam wejść bo juz nie pamietam??

; jeden z polonistów stwierdził, że mam jakiś kompleks pisząc tak rzeczowo 
, a ja mam tylko umysł ściśnięty / ścisły znaczy się /.
, pocieszę Cię - ja na 8 godzin łażę do roboty, patrząc na dojazdy itp to moją ferajnę nie widzę jakieś 10 .
Byłam dziś w swoim starym Lo i dyrektor kazał mi przyjechac z podaniem o prace![]()
Ale, ale, coś mówiłaś że nie za bardzo widzisz się w tej pracy czy coś mi się pomerdało?;-)
Ewentualnie A wypierze Ci dywan;-)Mamy piaskownice hiphip hurrraaaaaKupiłam w bricomarche za 33.99 zł muszla 2-czesciowa
;-)
No to tyle z dobrych wiesci, bo Majce wyskoczyła alergia nie wiadomo na co i zalecenie pediatry: odstawic jogurty,czekolade,kakao, zmienic proszek,plyn do kapieli na emolium i krem do ciala emolium. Fajnie
Zajrze później pa
Kobitki oglądające "Usta" nastawcie się na następny beczący odcinek. Wczoraj na dobranoc obejrzałam z netu.
Poza tym u nas złośliwość rzeczy martwych samochód postanowił zastrajkować, a mieliśmy jechać do Poznania i na Pomorze. Małżon dziś będzie działał, tylko czy po pierwsze mechanik znajdzie i naprawi wadę, a po drugie czy te moje małpki dadzą to zrobić to jest pytanko...
Razem z Asią stworzą bobogang