Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A jeszcze mi dajcie złotą radę na histerię podczas ubierania? Bo jest coraz gorzej, nawet nie będę opisywać co się dzieje
A najlepsze jest to ze widać gołym okiem jakie zachowania Asi są skopiowane prosto od Julki...a Julia to prawdziwa histeryczka + aktorka do tego. Wrzeszczy - nie ryczy, a wrzeszczy i patrzy czy zwracają na nią uwagę;-) Przeciętny atak trwa dłużej niż u każdego innego dziecka. Zwykłe ukłucie się w paluszek przeradza się w makabrę;-) niestety, ma tak od urodzenia....
słyszałam takie chrupnięcie, ale nie wiem czy to parkiet czy Asi główka:-( płakała mocno, ale po minucie się uspokoiła i bawi się dalej... boję się że to czaszka pękła:-(
kupił mi winko więc moze być Dziunka dopiero doczytałam co Julia zrobiła? Skąd taka złość? Obserwuj Asię , pomacaj główkę a w razie wątpliwosci jedz do lekarza
dziunka jesli chodzi o ubezpiecznie zdrowotne to ja mam taka karte europejska (wyglada jak dowod, tzn kolor inny ale ksztalt taki sam) i jak lece do Polski a cos sie stanie to z niej korzystam i mam lekarza za darmo. Kiedys jak maz zachorowal i pojechalismy do szpitala ( w Wadowicach, a On jest z Lodzi) to normalnie Go przyjeli za darmo, jak pokazal ta karte. Rejestratorki sie tylko wkurzaja bo maja duzo wypelniania papierow wtedy. Nie wiem czy o to Ci chodzilo
Biedna Asiaale chyba jakby sie jej cos powaznego stalo to dlugo by plakala
fanta super porownanie, od razu mi sie przypomnialo jak przyleciala do nas tesciowa dwa lata temu i sie rzadzila mi w kuchni to czasami mialam ochote zachowac sie jak nasze dzieci (doslownie ja uderzyc))
Moj Kuba czasami ma takie zagrania, ze jak ktos mu wezmie zabawke albo cos w tym stylu to zacisnie zeby i np. uszczypnie:/ niestety...
Ilonka jak szef wiedzial, ze sie wybieracie na ten slub to chyba zrobil to specjalnie :/ i co teraz??