• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Anka a daj przepis na to ciacho z rabarbaru :-)

Ula a nie mozesz ubrać go na cebulkę? U Was zimno? A w tv mówią że ciepło, a tylko u nas na Pomorzu chłodniej.
Wieje też, mocno, ale to normalka, za to niebo błękitne, ani jednej chmurki, Asię rozbierałam (miała body z długim, bluzę polarową i bluzę z futerkiem) i czapkę w końcu zdjęłam bo aż główka spocona. Zimowe rzeczy daaawno pochowane.

Zaraz obiadek, potem do znajomych. Cieszę się bo mają fajny ogród, córki w wieku Julki i Asi i słodkiego malutkiego synka - kiedyś u nich mieszkaliśmy hehe, tam spłodziliśmy po 3 latach starań Asię:-D tzn nie w ogrodzie, w mieszkaniu, tse tse tse:-D

A jutro kierunek ZOO:tak:

reklama
Witam sobotnio!
Ja dziś tylko na chwilkę. Od rana jestem zaganiana :-D. Nie dawno wróciliśmy ze spacerku i teraz usiłuję położyć swojego Kubę spać, no a później czas zabrać się za obiad. Miłego dnia Wam życzę! :tak:

Naszej Asi się całkiem odmieniło jeśli chodzi o spanie w dzień. Kiedyś nie zasnęła za chiny ludowe w domu, zawsze trzeba było wyjść na dwór. Wtedy moment odlatywała. Teraz prędzej włoży sobie zapałki w oczy niż zaśnie na dworzu, trzeba ją zabrać do domu i dopiero wtedy zasypia w kilka chwil.
No i śpi góra 1,5 godziny w ciągu dnia.

Hej laseczki, ale miałyście przygody. Dobrze ze wszystko dobrze sie pokończyło. Kurcze zaczelam klikac w klawiature i szatan sie obudził ;/ Ale spał 3 godz bez 15 min :) Tutaj fajnie, ciepło. Marcel świruje bez czapki bo wiatru brak. dopisze pozniej papa ale atrakcji ma ze hej :):):):):):)

....MARTA buziaki w guzka dla Antosia;-) wiesz codziennie ok 20 jak mój mały jeszcze lata (ostatnio zasypia ok 21.30-22 bo wibratorek ma na wieczor w pupie) mówię Olisiowi, ze Antek cioci Marty z Sopotu to juz dawno spi :-D

Ula powiedz Olinkowi że dzisiaj paweł wyprzedził Antka i poszedł spać o 19.30 a Antek jeszcze szaleje w samochodzie.

Spotkanko udano, oj zeszło pare butelek, chłopaki sie na koniec całowali (dzieci :p) i mamusie też hihihi. Dzisiaj panowie na coli hihihi

Caly czas bylismy na powietrzu, ale powiem wam ze w koncu z Marta sie doczekałysmy tego pieknego widoku jak nasze dzieci sie razem bawily,goniły, w piasku siedzieli, gadaly po swojemu i aż lezka się w oku kręcila

My też już z powrotem, Asia śpi, popijam kompot , mniam!

Trochę się martwię, bo była nadzwyczaj spokojna... albo ilość dzieci ją przeraziła w co wątpię (pięć babeczek i jeden chłopczyk) albo nie wiem (tfu, tfu byle nie to uderzenie i jego skutki). Okazuje się że Nadia ( ta która miała pęknięcie czaszki) miała objawy po 3 dniach dopiero! A przed wystąpieniem objawów wszystko normalnie.
Do tego Asia nie jadła jakoś inaczej, a kupkę zrobiła dopiero niedawno, a zawsze jest już po dwóch.... i do tego zielona srakusia.

Normalnie mam stracha:zawstydzona/y:

Jak ja Wam zazdroszcze ze dzieci tak wczesnie chodzą spać.

U nas drzemka się zakonczyla po 14. Wlasnie wrocilismy z kulek, chlopaki sie myją, zaraz ja wkraczam do akcji, ubieranie wycieranie blablabla. Mam nadzieje ze pojdzie wczesniej spać małe bzibzi bo mama ma ochotę napic sie martini i zagryźć je chipsami ;p

U mnie zimnooooo pada i wiejeeeeeeeeeeee brrrrrrrr

mam nadzieje ze nie padnę przy zasypianiu i jeszcze zajrze poczytac co u Was :)

Dziunka musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziunka dzwonie do was i nie odbieracie, tak ja mowi Ula musi byc dobrze, a jak masz watpliwosci to jedzcie na pogotowie. Marta mnie rozpiła i nawet jeszcze dopijam winko

Pijoki jedne:-p

A nie odbieram, bo gdzieś go położyłam i nie mogę znaleźć a dźwięki ściszone:angry:

A wiecie, dowiedziałam się że u nas w jednej z fajnych knajpek organizują na sali dancingi, powyżej 18 roku życia, wstęp bezpłatny, płaci się tylko za to co zje i wypije, czyli jak na normalnej dyskotece. Chyba się wybierzemy za tydzień jeśli A jeszcze będzie. Stwierdziłyśmy z koleżanką ze nam pół kieliszka wystarczy na spółę i już pod stołem leżymy:-D(obie karmiące jesteśmy;-))

reklama
hej dziewczynki :-):-)
dziunka nie denerwuj sie tak tylko jedzcie na pogotowie czy do szpitala. Po co sie masz tak stresowac? Na pewno okaze sie, ze wszystko ok;-) a Tobie kamien z serca spadnie:tak:
etna, martolinka super, ze sie spotkanko udalo:-) ile wypilyscie tych winek??;-)
Ula moj to poszedl dzisiaj o 19.10 spac:-D, mniej wiecej taka pora jest dla Niego normalna:tak: a ja jestem zadowolona:-) czasami zdarza sie, ze przed 20 ale to rzadko.
Ilona super, ze sie udalo Wam pojsc na to wesele, pewnie sie teraz dobrze bawicie ;) fajnie...

ale mam dzisiaj dzien:wściekła/y: szkoda gadac :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry