• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Pijoki jedne:-p

A nie odbieram, bo gdzieś go położyłam i nie mogę znaleźć a dźwięki ściszone:angry:

A wiecie, dowiedziałam się że u nas w jednej z fajnych knajpek organizują na sali dancingi, powyżej 18 roku życia, wstęp bezpłatny, płaci się tylko za to co zje i wypije, czyli jak na normalnej dyskotece. Chyba się wybierzemy za tydzień jeśli A jeszcze będzie. Stwierdziłyśmy z koleżanką ze nam pół kieliszka wystarczy na spółę i już pod stołem leżymy:-D(obie karmiące jesteśmy;-))

dziunka ja o was myslalam, ale nie mialam pojecia jak wy do nas dojedziecie a czytam ze mieliscie samochod, szkoda ze nie zadzwonilam grrrrrr jestem zla na siebie. A moglismy sie jeszcze razem spotkac przed wyjazdem A

Edit: pola a co sie stalo???
mam nadzieje ze marta sie na mnie nie obrazi jak sie przyznam że ze 4 butelki wina obalilysmy we dwie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
etna czemu mialaby sie obrazic? Myslalam ze wiecej bo Marta pisala ze bardzo lubi wino ;)
niby nic sie nie stalo a chodze wkur...caly dzien:/ wszystko mnie drazni.
Moj szanowny maz poszedl wlasnie spac bo po pierwsze po nocce i nie spal w dzien a po drugie stwierdzil, ze nie ryzkuje i idzie sie polozyc bo jeszcze do jakiejs awantury dojdzie, no i chyba mial racje:( w ogole glodna chodze caly dzien, zmeczona:/ aaa brak slow...a jak pomysle o tesciowej to mi sie noz w kieszeni otwiera, ot tak bez powodu ;)

Naszej Asi się całkiem odmieniło jeśli chodzi o spanie w dzień. Kiedyś nie zasnęła za chiny ludowe w domu, zawsze trzeba było wyjść na dwór. Wtedy moment odlatywała. Teraz prędzej włoży sobie zapałki w oczy niż zaśnie na dworzu, trzeba ją zabrać do domu i dopiero wtedy zasypia w kilka chwil.
No i śpi góra 1,5 godziny w ciągu dnia.
to u nas podobnie , kiedyś odlot w wózku na spacerze a teraz tylko w domu ,musimy się położyć razem na łóżku i godzina do dwóch murowane :)
dzisiaj z moim małżonem umyliśmy aż 3 okna hehehe :) ja machałam ściągaczką a on potem pięknie polerował :)) a potem w końcu zamontował mi zabezpieczenia do okien ale nie po to żeby zabezpieczać przed Kubą tylko mamy takie stare okna których nie da się w żaden sposób uchylić bez podłożenia np klocka który jak mój młodzieniec zobaczy to wyciąga i okno się zamyka :)) , mam nadzieje że właścicielka w końcu wymieni te okna

Z etna ze 3 winka wypiłyśmy na pewno:-DJeszcze etny tesciowa mnie samorobotnym poczestowała i świat zawirowął juz zupełenie:tak:
Ula Antek zasnął dziś około 20.15 wiec nie tak predko:tak: W domu juz doszłam do siebie , a tu szwagioer , który ma do nas klucze już czatował u nas na mojego M:tak: i oni zabalowali:tak:
Faktycznie chłopcy razem sie bawili miły widok

Witajcie z rana:tak:Antek upodobał sobie spać do 8 rano :tak:miłe to:tak:
dzis ja juz nie moge spac. Zrobiłam sobie herbatke zcytrynka i wpadłam życzyć Wam miłego dnia:tak:

Hej laseczki,
z Asią ok, póki co.

Za godzinę, dwie przyjeżdżają Martolinka z Etną - obie na kacu haha:-D
Muszę zrobić obiad dla dzieci i dla nas, więc A wysłałam na zakupy. Wczoraj też był u nas przyjaciel rodziny, siedział do 00:30, po ich kilku piwkach można było boki zrywać z chłopaków:-D

Hej dziewczyny, dziekuje za życzonka miłej zabawy. Ale sie wybawiłam, nogi wchodza mi w 4 litery hahahhaah. W domu byliśmy o 5.00 i do tej pory prawie bawiliśmy sie na parkecie. Oj wyszalałam sie, wyszalałam ;-) A dziś powtórka hihihi. W kościele podczas przysiegi małżeńskiej zdałam sobie sprawe ze za miesiac to ja tam bede stała i złapałam stracha, ogarneła mnie panika i doszłam do wniosku ze nie dam rady hahhahah ;-)
Dziunka trzymam kciuki za Aśkę, wszystko musi byc dobrze.

reklama
Ilona hehehe pamiętam mój dzień ślubu ,podczas przysięgi nagle mi się zrobiło gorąco i jednocześnie śmiałam się i płakałam :) wszyscy się na mnie patrzyli bo nie wiedzieli o co chodzi hehehe ,jakoś nie lubię być w centrum zainteresowania ,potem powiedziałam mojemu że to był pierwszy i ostatni raz ;) więcej ślubu nie biorę :D
na szczęście to tylko godzinka więc dasz rade :)

mój D właśnie rozpala grila bo kupiliśmy wczoraj trochę mięcha i dzisiaj robimy sobie pieczony obiad :) więc spadam robić sałatkę :)
udanej niedzieli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry