• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ale czy nie jest tak ze fotelik wiklinowy = najtanszy fotelik rowerowy, bez atestów, z kiepskiego plastiku? itd? Tutaj się trzeba zastanowic? Ja najtanszego nie chcę kupic, dlatego jeszcze zwlekam.
a no wlasnie nie wiem jak z tym plastikiem i wygodą dziecka, bo te o których myslę atest mają oczywiście. Nie oglądalabym takich bez. Ja myslałam o takim za około 100zł. Z tym wiiklinowym to nie tyle o samą wiklinę mi chodizło tylko o to, ze on niski i plecki nie oslonięte no i że w takim miejscu malo bepziecznym chyba sie go montuje. Sama byłam wożona w takim i jakos żyję ale ruch na ulicach byl duzo mniejszy.
czysto teoretycznie jakbym miala kase to chyba bym nie kupila rozkładanego, bo w sumei dziecko jak zasypia na rowerze to w trakcie jazdy, a tu pewnie trzeba by się zatrzymać i rozlozyć i już się może obudzic tzn mój by się obudzil na pewno a drugi raz by na bank nie usnąl.
Dluższe wycieczki owszem będziemy odbywac ale raczej nie bardzo często.Głównie o ten dojazd do przedszkola mi chodzi. Maż może by nie w ten sposób odciązył - odwiózł by rano mlodego i pojechał do pracy na rowerze i zdażył na czas, bo autobusem to mu czasowo nie pasuje a ja pieszo tracę dzennie 3 godziny na odprowadzenie i przyprowadzenie.

A nie łatwiej do wulkanizacji?;-)
(...)

Co do rowerów - u nas babka jeździ z fotelikiem między nią a kierownicą, bardziej tak przy kierownicy się go montuje, przodem do kierunku jazdy,a za kierownicą ma taką półokrągłą "szybę", że wiatr dziecku nie wieje w oczy.
Oo coś w tym styluZobacz załącznik 352605
no na pewno łatwiej, tyle, ze drożej :D
kurcze o tym, ze będzie dziecku wialo to glupia nie pomyślałam. To chyba jednak na tyl się zdecyduję. Ale a szyba bardzo fajny pomysł.

reklama
witam ;)
etna, martolinka, dziunka ale macie fajnie z tymi spotkaniami :) dzieciaki sie wybawia ;) Twoj A za tydzien juz wyjezdza, tak?
Ilona super, ze sie wybawiliscie na weselu ;) a za miesiac juz Wasze, wtedy sie dopiero wybawicie hehe ;))

u nas dzisiaj pogoda byla w miare, duzo slonka, Kubus spedzil pol dnia na spacerkach z tatusiem ;) a ja odpoczywalam :D

Hej dziewczyny. Jeju jak mnie nogi bola, nie rusze sie z kanapy chyby, a tu tyle pracy na mnie czeka. Spać mi sie chce, oczy same zamykaja. Cieżki dzien przede mna.
Polaa my nie mamy wesela wiec sie nie wybawimy ;-) Ale nie ubolewam nad tym bo nie znosze wesel, oczepin i tej sztucznej oprawy wiec luzik ;-)
Mała w nocy spała pieknie, chyba dała rodzicom fory ;-)

Dzień dobry :)
u nas piękna pogoda :) zaraz ruszam z Antkiem na spacer. Ja mam dziś leniwy dzień wiec zrobie Panom pierogi leniwe :) jutro mama przyjedzie i zapowiedziałą sie , ze mam zrobic cos dobrego :P

Doszłam do wniosku po ostatniej wizycie u etny ,ze powinnam sie jeszcze troche poodchudzac :) ledwo usiadłam na ławke a ona sie zarwała :)

Twoj A za tydzien juz wyjezdza, tak?

No niby 16-tego ma być już w pracy, nie wiadomo jak z paszportem, babka obiecała 10 dni ale zobaczymy.

Nasz dobry klient był w Zakopanym (tzn 18km od miasta) willa, coś w stylu agroturystyki - b.ładna, widzialam w necie, za całe 25 zł za dobę:szok: taniocha jak nic, aż zaczynam się zastanawiać:szok:

Witam poniedziałkowo!
Dziś też niestety tylko na chwilkę do Was zajrzałam :-(, może uda mi się po południu usiąść przed kompem na dłużej. Teraz mam konkurencję bo T wgrał sobie jakąś wojenną gierkę i zasiada do niej na chwilkę, która okazuje się baaaaaaaaaardzo długa, a ja póżniej nie mam już szansy żeby zasiąść do kompa, bo zawsze coś. Pogoda w Szczecinie przepiękna, zresztą wczoraj też było ślicznie :tak:. Mój Kubulec jeszcze sobie smacznie śpi więc mam bynajmniej czas na wypicie kawki :-)

Wiem, że o polityce na forum nie bardzo, ale zrywam boki jak pod kazdym artykułem np. o dupie Maryni są komentarze najeżdżające na PO czy Tuska:-D

A mama dziś mi opowiedziała świetny kawał:

"Wczodzi Kaczyński do monopolowego,
a tam wina Tuska"

:-D:-D:-D

Witam:-)
Moje dziecko mnie dzisiaj niezle zaskoczylo, pobudka o 6:szok:
juz nie pamietem kiedy o tej godzinie wstawalam :-D
ale dzieki temu domek juz posprzatany, i co najwazniejsze moj maz wzial sie za ogrod:szok: wreszcie:-D
Kuba oczywiscie poszedl juz spac, ciekawe ile pospi?!
A dzisiaj konczymy poltora roku ;) ale to zlecialo szybko!

Ilona racja teraz sobie przypomniala, ze Wy planujecie obiad dla rodzinki, dobrze chyba pamietam?!;-)

U nas dzisiaj super pogoda, cieeeeploo:tak:
Pewnie cale popoludnie spedzimy na placu zabaw:tak:
mileego dnia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry