Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej laseczki,
z Asią ok, póki co.
Za godzinę, dwie przyjeżdżają Martolinka z Etną - obie na kacu haha
Muszę zrobić obiad dla dzieci i dla nas, więc A wysłałam na zakupy. Wczoraj też był u nas przyjaciel rodziny, siedział do 00:30, po ich kilku piwkach można było boki zrywać z chłopaków![]()

ale wszystko było si
Etna ostatecznie tez dotarła. Byłam w sz
oku. Antek zjadł 3 wielkie klopsy , przebrany z pampersa , po spacerze , o 14.,30 padł w rozłożonym przez nas łózku turystycznym i niezrazony halasami spał 2, 5 godziny
U dziunki full ludzi , pełne zamieszanie , ale gospodarze spisali się super. To taki dom , gdzien czujesz sie jak u siebie
zupełnie jak u Etny

czesc dziewczynki
u mnie dziś przesliczna pogoda. Byliismy na dlugim spacerze a teraz mięsko na grila szykuję
wczoraj wzięliśmy sie za szykownaie naszych rowerów, bo 4 lata nie jeździliśmy (bo ja w kólko w ciązy albo z niemowlakiem :/) okaząło się, ze trzeba wszystkie detki i opony powymieniać. Zrobilismy zakupy i wyglądlaismy po prostu bosko obładowani towarem, najlepiej wyglądal Michał, bo siedział w wózku opasany oponami i dzielnie trzemal hehe ale poleglismy1 oponę nam się udalo założyć jak na razie, w tym tempie to nam lata nie starczy (głowny problem to taki, ze kupiłam detki z normalnyym wentylem rowerowym a w domu wszystkie pompki samochodowe - a jak wiecie samochodu nie mamy
)

Najpierw z Martą na spacer - Antek w chuście, Asia w wózku, a potem z Sandrą na spacer - Asia w chuście, Pawełek w naszym wózku
Było kilka awarii - typu podwójne posolenie ziemniaków, ale w efekcie wszystko się udało (mam nadzieję;-)).
Tylko wariactwa im w głowie ;-)