reklama

Listopad 2009

reklama
Ula ja chetnie pozycze Mlodego (ale tylko na chwilke:-D), zebys zobaczyla jaki apetyt moze miec dziecko:tak: i az chce sie gotowac :) chociaz ostatnio z obiadow tylko zupki (zwlaszcza ogórkowa i pomidorowa) ale nadal nie moge narzekac:-)
wcina jak Marcel Mamy ;-)

a dzisiaj prosilismy, zeby posprzatal klocki, zawsze to robi przed kapaniem, sam zreszta chce ale dzisiaj wyjatkowo byl na nie. Udawal, ze to Go raczka swedzi, ze rekaw mu przeszkadza, ze nosek swedzi ale sie usmialam:-D az w koncu powiedzial: "Ty mama" :szok: ale mi pomogl ostatecznie ;) Kochany Lobuziak ;)
dzisiaj poszedl na spacer z tata, nie ma ich i nie ma, az sie zaczelam troche denerwowac, bo ile mozna? Wialo i w ogole ale widze, ze wracaja, wychodze przed dom a miny maja identyczne:tak: kuba wystawia do mnie rece i mowi: "tata bee":wściekła/y: nie wiem skad to uslyszal, chyab wzial z tego ze czesto mowie, ze cos jest bee, zeby nie ruszal. Pytam P co sie stalo to uslyszalam tylko, ze nic do Niego nie dociera:-D ale juz po godzinie sie tulili:tak:

kilolku super , ze tyle wypil, trzymam kciuki za jutrzejsza kupke:-)
apropo kupek, Kuba wczoraj jak nigdy nie chcial zasnac, marudzil w lozeczku (czesto gada do siebie zanim zasnie ale wczoraj wyjatkowo poplakiwal) wiec weszlam do pokoju a Mlody spodenki od pizamy rozebrane i trzyma sie za pampersa:tak: kupa byla i to jaka:-D bardzo rzadko robi po kapieli, juz nie pamietam kiedy ale przebralam i padl w 2 minutki.
Ilonka odpoczywaj, odpoczywaj;-) ja tez kocham ten moment jak Mlodego poloze posprzatam zabawki, pozmywam i poloze sie przed tv:tak: jak to mowi moja kolezanka, mozna sobie dychnac:-D

a ja moge wejsc na czata?? Dostep do zamknietego juz mam , nie wiem czy to ma jakis wplyw?! chcialabym ;)

dziunka dzieki za linka ale nie chce mi wejsc za cholere:wściekła/y: nie wiem czemu :/

Ostatnia edycja:
reklama
kilolek no wszystkie sobie poszły zostałam sama z nieobecną Kasiulą która pewnie na FB siedzie :)

pola a strona czata ci się otwiera wogóle ?? bo może javy nie masz i dlatego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry