Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
deszczu ani widu, ani słychu.
nie, nie. Michalem opiiekuje się teściiowa u mnie w domu. Babcia mieszka w tym samym domu ale we wlasnym mieszkaniu z drugiej strony budynku. Doopieki to ona się raczej juz nie nadaje.Dziunka moja babcia jakiś czas temu opowiadała, ze dawno dawno temu jej sasiadka otworzyła dziecku balkon latem i to dziecko sie tam bawilo bawilo, a ona co chwile zerkała. W pewnym momencie rozległ sie dziwiek dzwonka, wiec kobieta poszła otworzyc drzwi i doznała szoku. Przyszła inna sasiadka z jej dzieckiem na reku. Dziecko wypadło z balkonu, nic sobie na szczescie nie zrobiło. To tak na przestroge ;-)
Kilolek życze babci szybkiego powrotu do zdrowia. A ta babcia opiekowała sie twoim synem??
Ja robie obiad-tak tak obiad, bo dopiero z moim N bedziemy go jesc. Niedługo wraca z pracy. Lece jeszcze do mamy na dół na rosół hihihi

a mieszkam dosłownie rzut beretem od placu
Poszłabym zresztą, ale skończyły się czasy gdy A wpuszczał nas za kulisy...a samemu się boję stać w tłumie, wśród pijoków