• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

POlaa jeszcze ten nieszczesny ząb . Moja pani doktor na urlopie wiec dopiero za tydzien moge sie umowic. I do gina pewnie w piatek :)
Poczekam jeszcze 1 lub 2 cykle i do roboty :)

reklama
hej
pola nie przejmuj się teściową , tak to już z nimi jest ;)
kilolek myśmy też dostali walizę ze sztućcami i chyba w końcu je wykorzystam bo mi się psują te co mam to nie trzeba będzie nowych kupować ;)
jejku mój zaraz z pracy przyjdzie a ja zamiast obiad robić to na bb siedze , ale korzystam póki Kuba śpi :) ,będzie musiał chwilkę na jedzonko poczekać ;) a dzisiaj pierogi z truskawkami , już tak dawno nie jadłam że szok

Ula Wszystkiego Naaajlepszego ;) duzo miłości...i kolejnych kilkadziesiat takich rocznic, moja siostra tez brala slub dwa lata temu o tej porze ;)

wiecie co dziewczyny, jestem mega wkur....:/:wściekła/y:
po prostu "kocham" swoja tesciowa!!!:wściekła/y:
wrrrrr, normalnie musze sie uspokoic :(

Ech, zamknij oczy, policz do 10-ciu, a jak teściowa stanie na balkonie to tak lekko, wiesz, miotłą:-D
Żarcik, głupi :zawstydzona/y:

Marta Ty się tu zębem nie zasłaniaj, do roboty:-p oj, skończy się laba:-D może poczekajcie do września, co byśmy się jeszcze piwka napiły jak odstawię Asię pod koniec miesiąca:-D
My z Etną to sobie będziemy szaleć, a Marta z brzuszkiem będzie kwitła:-D

No nie, żartuję, wiesz dobrze z zazdrości.

No ale co prawda to prawda:-D:-D:-D

Ania już 17 tydzień! Wow, jak to leci, a dopiero co mówiłaś że w ciąży jesteś:-)

U nas upał nieziemski, jest wiatr ale mam wrażenie że gorący... siedzę w domu z dziećmi bo na dworze nie można wyrobić...

Ula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) tak mi sie wspomniało ze mogliśmy razem tzn w tym samym czasie obchodzić rocznice bo ja miałam termin do wyboru teraz na 6/7 czerwca lub 21/22 no i wybrałam 21 czerwca :D wiec mam za 2 tyg. ..........

Słuchajcie, bo dostanę świra zaraz. Tyle jedzenia ostatnio wyrzucam że aż wstyd! Z pieczywem juz A mi podpowiedział żeby kupować odliczone bułki, w ten sposób nie marnuje się bochenek chleba...
Ale co z obiadami?? Zaraz moja czwartkowa zupa z klopsikami wyleci do kibelka:wściekła/y: Asia z niej zjadła cztery klopsy, ok. 10-ciu zostało:wściekła/y:

Ale najgorsze jest to że nie mam pomysłu co młodej ugotować!

Co byście zrobiły posiadając - śmietanę, włoszczyznę, pierś z kurczaka i świeżego ogórka:-D mam ryż i makaron, nie mam ziemniaków (bo za ciężkie a ostatni kg zakwitł...)

Widzę że Was przytkało i pomysłów brak:cool2:

Dziewczyny właśnie po kąpieli, lecę je położyć - walczyłam jak lew aby nie zasnęły o 18:szok: obie wlazły pod kołdrę i już prawie był odlot:szok: i tak w ryku i marudzeniu a w końcu w kąpieli przetrwałyśmy następne 40 minut...

Hahahah Bardzo interesująca rozmowa - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu

Przepraszam, to już mniej smaczne, ale prawie się posikalam http://www.wiocha.pl/78921,Wielkie_Pytanie

A ja się pytam: DŁUGO BĘDĘ TAK DO SIEBIE TU GADAĆ??? Moje dzieci już śpią, a za oknem wichura...

Ostatnia edycja:
reklama
Spójrzcie! Dwie tęcze!!! I jest deszcz- nawet nie wiecie jak się cieszę - moja alergia po prostu już mnie wykańczała...

DSC00078.jpgDSC00080.jpgDSC00077.jpgDSC00081.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry