• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

Witam

Ja zapracowana ojjjjj :((((

wlasnie skonczylam tworzyc dyplomy, podziekowania wyroznienia potrzebne mi na jutro do pracy
trzymajcie kciuki

Pawel dzisiaj dostal 7 rybek i szalał razem z nimi
padli ok 21.30, ale oczywiscie porozumiewali sie na odleglosc
one z akwarium
on z łozeczka
i tak przez 1,5 godziny

Pola jesli chodzi o tejsciowa to maja gorsze dni :)

Dziunka ale damy w palnik hihihihi, Marta bedzie dzieci bawic i lody robic :)

Trzymam kciuki :-)
Rybek zazdrościmy;-)

A z lodów to się uśmiałam po pachy:-D:-D:-D:-D:-D ale plan niezły:-D

Cze,
Ula - z lekką obsuwą, ale szczere życzenia miłości, zadowolenia i czego jeszcze sobie wymarzysz.
Dziunka - dwie tęcze bossskie.
Polaa - przy numerach teściowych jedynie spokój może nas uratować :-D:-D

Ogólnie to zniechęcona jestem na maxa, w niedzielę prócz mrówek jeszcze miałam akcję wyciągania kleszcza z uda Hanki... teraz obserwuję kobiecinę czy nie ma objawów rumienia :wściekła/y::wściekła/y::szok:. A Gośce wczoraj znów z nosa woda kapała, gorączkę w końcu dostała i cholera mam podejrzenie, że pogoda nas dobiła bądź drzazga, która jej się wbiła w kolanko z akacji.:wściekła/y::baffled: Oczywiście matka nadważliwa po kleszczu, obejrzała dokładnie Gośkę i odkryła napuchnięte kolanko... wyglądało jakby ją coś użadło, ale w środku było coś czarnego, więc udało nam się wydłubać. Teraz mam dwie do obserwacji.:wściekła/y:
Poza tym w pracy straszą znowu zmianami i tak cholera humor mnie opuścił. Poza tym czekam na @. Ehh życie.:-D

Słuchaj, a może pszczoła ją w kolanko ugryzła? Tylko ona zostawia żądło:tak:
Co do kleszczy - ech, cholerstwo:wściekła/y:

etna , że co?:-D:szok:

Witajcie:tak:
dziś jest juz chłodniej. Poprosiłam męża żeby tak zorganizował sobie dzień żebym do fryzjera zdążyła pójść , bo odrost już jest widoczny . Może sie uda.
Burzy jednak nie było a przydałaby się;-)
Anawawka masz ci los!!! zawsze coś...

Ja jutro do fryzjera się odchamić:-)

U nas upał, jestem podłamana, bo alergia sięga zenitu, a wczoraj popadało ze hoho aż 5 sekund:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Ech mężuś miał być już , ale jak wiadomo przeciwności losu są wszędzie :P

Antek miał obowiązkową kąpiel po placu zabaw , bo piach miał nawet w uszach :) I mamy pierwsze w życiu zdarte kolano...
Przed spaniem zazyczył sobie danio i zjadł 2!! do tego 150 ml mleka i padł

Ostatnia edycja:
Ech mężuś miał być już , ale jak wiadomo przeciwności losu są wszędzie :P

Antek miał obowiązkową kąpiel po placu zabaw , bo piach miał nawet w uszach :) I mamy pierwsze w życiu zdarte kolano...
Przed spaniem zazyczył sobie danio i zjadł 2!! do tego 150 ml mleka i padł

My już też kąpiel dwa razy dziennie...tzn zaraz po pracy wszystkie prysznic bierzemy:-D a potem wieczorem kąpiel...
Jesli chodzi o jogurty to młoda zje też każdą ilość ale żeby jeszcze mleko? Wow:-D

reklama
Mi tak wypadaja wlosy ze narazie farbuję sporadycznie a i tak kazda farba mi sie wymywa i jak robię sobie brązy z rudym to i tak rude wlosy mi zostają.
Tak mi słuchajcie wypadają włosy ze chodzę w kucu po domu i czeszę sie na balkonie a wlosy fruwają ;p tydzien temu bylam zrobic sobie fryzurkę to dziewczyna mnie pocieszala ze do 2 lat mogą sie wypac ale ważne ze odrastają. Na całej głowie mam odrosnięte włosy o długosci ok 2-5 cm. Wypadają mi masowo. Bralam merz special ale po 2 opakowaniach nie widzialam rezultatu, chyba zacznę brac znowu moze po 3 cos sie ruszy bo łysa jak nic zostanę ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry