• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
no i jednak pada... jak zwykle w nieodpowiednim momencie, bo mialam po Kube jechac, a tak musze dymac pieszo z parasolem w reu :/ :D

Michał kaszle od 2 dni :/ wygląda ze od kataru ale jakos dosc intensywnie. W czwarte musz eisc do naszego lekarza, bo ten kaszel, kupy wciąz brak i jeszcez w dodatku takiego brzucha dostal, ze pępolek mu na wiierzch wyszedl :((( nie podoba mi sie to, a babcie sie cieszą, ze brzcska wreszcie dostal (moim zdaniem to niezbyt normalne)

ja mialam kiedyś trwała i kochalam ja, wyglądalam świetnie i czułam się świetnie, przez miesiąc :/ a potem wlosy odrosly, na same odrosty się zrobic trwalej nie dalo, zrobilam truga na wierzch, bo wygladąlm jak zwokly kuldel - prz glowie proste a dalej burza loków no i się sfilcowąly tak totalnie, ze musialam je calusieńkie ściąć
Dlaczego natura nie obdarzyła mnie bujnymi lokami?

Tja.. ja miałam tendencję do blondu - jak byłam mała miałam jak łany zboża włosy , oczywiście kolor, a nie sztywność :-D Potem w lato miałam pasemka , a teraz mam ciemniejszy blond , w zasadzie rudawy.;-)

źle ze mną :-( czekam az mi się kurczak upiecze, wchodze od kuchnia a kurczak spokojnie na blacie stoi, a piekarnik pusty :dry:

mi tez bardzo wlosy wypadaja, są wszędzie w ilosciach potwornych. Ale w sumie nie dziwne, bo 2 ciąże w małym odstepie, dieta, przemęczenie. Może w wakacje odzyją

Ula ponoć jak włosy po farbie rudzieją to znaczy, ze są za suche czy jakoś tak. Trzebba by klaudzi spytać

Michał kaszle od 2 dni :/ wygląda ze od kataru ale jakos dosc intensywnie.
Dlaczego natura nie obdarzyła mnie bujnymi lokami?

Kilolku na kaszel - inhalacje. Ja w nie uwierzyłam po szpitalu, na taki kaszel z niczego 3 inhalacje dziennie z soli fizjologicznej naprawdę pomagają.

Ale z brzuszkiem też bym pewnie poszła do lekarza, trzeba uważać na takie rzeczy.

Co do loków - ja mam włosy proste jak druty mimo, ze wcałej rodzinie wszyscy mieli albo kręcone albo przynajmniej miękkie i falujace. Poza tatą mojego taty :) No i ja właśnie mam to po nim - włosy i poczucie humoru :).
Za to Alutka - piorun w rabarbar, nawet jej nie obcinam bo nie wiem z której strony zaczać , każdy lok w inną stronę.

źle ze mną :-( czekam az mi się kurczak upiecze, wchodze od kuchnia a kurczak spokojnie na blacie stoi, a piekarnik pusty :dry:

Dobre, uśmiałam się :)

Dziunka zadna anemia hehehe chociaz wory pod oczami mam dziedziczne razem z siostrą takie same po tatusiu wiec patrząc na mnie mozna by tak pomyslec. Moglabym sobie zrobic morfologię ale odzwyczailam sie od kłucia w zyłę :) Poza tym podczas całej ciązy nie mialam anemi, badania mialam dobre, po porodzie bralam zelazo ale to ze względu na to ze podczas niego krwawilam jak zabita swinia ;/ mowię Wam, to był szok dla mnie i lekarzy! W szczegolnosci dla mnie bo naczytalam sie wczesniej o Vasa Previa (i chociaz wykluczylam to przy specjalistycznym usg) ciagle się balam ze to nie ja krwawię tylko dziecko. Wolalam lekarzy i sie pytalam czy to nie to a oni oczy w slup ze ja wogole wiem ze cos takiego jest hehhehehehe

ja mam ogolnie brązowe wlosy, przy czole bardzo brąz rudy, pewnie słonce tez wypala, w podstawowoce jak mi kolezanki chcialy dopiec mowily na mnie rudzielec.....przy skorze i pod spodem są brązowe, ciemny blond.
Moje wlosy mają tendencję tak jak i mojej siostry do zmywania się szybko farby, i zawsze rudy zostaje. Fakt faktem ze farbę jaką kladę jest zawsze z odcieniem rudego :)

a ze wypadają - pewnie hormony :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry