• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
hehehe Dziunka wirtualnie męża pomolestuj :)

Marta Dzien sexu powiadasz...hmmmm w sumie dni płodne mi się chyba skonczyły :D tylko co zrobic jak mąż kiedy wraca z pracy juz od samych drzwi mnie wkurza.......? ;P

Idę lulu do małego :)

agrafka jak ja Ci zazdroszcze prostych jak drut wlosow:tak: chcialabym takie, ja mam niestety krecone, dlatego czesto prostuje bo mi sie bardzo podobaja proste:-)
tez sie zastanawialam nad rudym ale wlasnie Klaudzia mi mowila, ze trzeba czesto farbowac, ja ostatni raz farbowalam wlosy ponad dwa lata temu:tak: mam juz swoj naturalny kolor i na razie nie narzekam, maz nie chce, zebym farbowala:-D a fryzjerka zawsze mi powtarza, ze mam jak farbowane:-)
kilolek dobre z tym kurczakiem:-D tez sie mi takie cos zdarzylo a potem bylam zla jak nie wiem co:/ bo glodna:wściekła/y: mam nadzieje, ze z Michalkiem ok i kaszelek raz dwa przejdzie tak jak u nas;-):tak:
martolinka dobrze, ze przypomnialas jaki dzisiaj mamy dzien hehe:zawstydzona/y::-D ha ale On idzie na noc do pracy :/

caly dzien dzisiaj co po chwile leje u nas:wściekła/y: jeden spacerek juz zaliczony, Kubus teraz spi:tak: mam nadzieje, ze sie uda jeszcze skoczyc na plac zabaw:-)

Asia już śpi na noc... nic dziwnego, całe popołudnie szalała w baseniku w ogrodzie. Brat właśnie jechał kupić taaaaki duży - to dopiero będzie szał:-D

Ale upał ufff... drugi brat wniósł mi wózek do góry, biorę się za pranie, a juutro musimy przeprosić się z chustą...

nie mam siły
moje dziecko w łóżku ale skwierczy. COs mu dolega a ja nie wiem co. Całe popoludnie przeplakal i na ręce i z rak i tak i smak i tylko mama i mama. Pręzy się, nóżki zaciska i woła "ała". Dałam paracetamol ale żadnej róznicy nie ma :(( nie wiem co się dzieje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry