Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) i przeczytanie Was graniczy z cudem. Już, już, na nosie kwiatki mi wyrastały

O czym są te książki o których piszecie? Fantasy?
Zapomniałam Wam napisać, że młodej dałam dziś drugą butlę ale taką bardzo wodnistą niż mleczna i przeszła! Juuupppiii! Swoją drogą ciekawe o której jutro wstanie skoro dziś już po 18-tej zasnęła![]()
tak 18 +2 ale tez po 60 minut w sumie, bo ja nie mam przerw tzn mam salę w przedszkolu (bo w szkole juz ię nie mieścimy) no i jak dzieci mają przerwe to nie wychodzą z sali, bo nie maja gdzie a ja zostaę z nimi. Lekcje to ryszcz 4-5 godzin i po sprawie. Najgorszy jest ten natlok roboty na koniec roku, jakby tego nie można bylo jakoś rozlożyć a tu na raz sprawozdania takie, śmakie, zestawienia procentowe, zgodności programowe, ajkieś kretyńskie kwalifikacje podręczników (zbędna papierologia), świadectwa opisowe, arkusze i jeszcze święto szkoły mamy, do końca 5 rad jeszcze, komisja kwalifikacyjna i wycieczka w piątekwitajcie
Mi pawel padl o 20. 45, ostatnio tak mi sie gramoli w łozeczku, ale dzisiaj sam sobie radzil z zasypianiem a ja cichutko nucilam kolysanke i wkladalam wyprasowane ciuchy do szaf.
To ja dzisiaj tez nie obchodze tego swieta bo meza nie mam przez dwa dniu
kilolku duzo zdrowka dla Michasia, ale musisz postawic sprawe na ostrzu noza i zrobic mu wszelkie badania. Nawet gdybys musiala wyolbrzymic sprawe lekarzowi to walcz o skierowania na badania. Niech sie troche wystraszy i zadziala.
Co do pracy to juz mamy koncowke, wakacje lada dzien. Ty na szczescie masz 18 godzin tyhodniowo tak + 2 spoleczne? (po 45min)
Ja mam 26+2 nadgodziny+2godziny spoleczne (no i u mnie godzina zegarowa) Razem 30 godzin tygodniowa, a u nas dzieci ogrom w swietlicy idzie sie zaorac i sama jestem na zmianie.
Teraz beda szalenstwa z ocenami i dziennikami